IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Zna se identitet stradalih, poginuli profesor matematike, supruga i kćerka… (video)

TRAGEDIJA Od četveročlane porodice u udesu preživio jedino maloljetni sin..

SARAJEVO: BiH, Crna Gora, Putovanja, vijesti, petak 07.06.2019…20: 59…SARAJEVO: Zna se identitet stradalih, poginuli profesor matematike, supruga i kćerka… (video)

Večeras je otkriven identitet stradalih, jer se zna da su poginuli profesor matematike, supruga i kćerka…

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros na autoputu A- 1 u tunelu Igman, prema prvim našim informacijama, poginuli su profesor matematike Srednje saobraćajne škole u Sarajevu Almir Brkić, njegove supruga i maloljetna kćerka, dok je teške povrede zadobio također maloljetni sin…

Kako smo ranije objavili, automobil Ford je udario u zid na ulazu u tunel, bočno se odbio o unutrašnji zid i prevrnuo se.

Inače, pojedini bh. mediji objavili su jučer informaciju da je Brkić imao krivotvorenu diplomu Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Čitaj još:   Sarajevo: Opljačkana apoteka, razbojnik odnio pazar i pobjegao... (foto)

Saobraćaj na toj dionici autoputa (Vlakovo – Lepenica) je skoro u potpunosti obustavljen, a na mjestu nesreće su vatrogasci i policija.

– Prevrnuo se automobil marke Ford i tom prilikom smrtno su stradale tri osobe, dvije punoljetne i jedno dijete. Također, drugo dijete koje je bilo u automobilu zadobilo je povrede i prebačeno je na KCUS – kazao nam je Hodžić.

Uviđaj vrši policija MUP-a SBK u saradnji s nadležnim Tužilaštvom…

izvor agencije

 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši