IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 9. jun 2019. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-   Ovan radi na sebi, Bik voli da dominira, Blizanci vole da se osame, Rak i Lav imaju tjesnu saradnju, Djevica je „bacila oko“ na Škorpiju, Vaga ima digestivnih problema, Strijelcu zatvoren za saradnju, Jarac opušten, Vodolija nedovoljno fokusirana, a Ribe muči zubobolja. Ovo je dnevni horoskop za 09. jun 2019. godine.

OVAN

Moguće je da niste pretjerano raspoloženi, da u vama vlada dosta nervoze i da se loše osjećate zbog toga. Nije vam lako da pokažete osjećanja. Imate utisak da će voljena osoba imati neke predrasude. Hronični problemi vas muče.


BIK

Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas kako bi to i postigli. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. Povedite računa o ishrani.


BLIZANCI

Imate mnogo obaveza koje vas sputavaju da razmišljate o pokretanju novog posla, iako imate utisak da će vam kad- tad to trebati. Ne dopada vam se odnos koji trenutno postji između vas i partnera. Povećajte unos vitamina.


RAK

İma razloga da brinete jer vas ne očekuju veće ni drastičnije promjene na ovom polju. Dolazi vam prilika da flertujete sa osobom koja vam se dopadala i nekada ranije u vašoj prošlosti. Stvarajte zdravije navike.

LAV

Lako možete da pokrenete nova dešavanja na ovom polju. Osjećate se dobro jer imate podršku saradnika. Moguće je da će između vas i partnera vladati neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan. Problemi sa plućima.

Čitaj još:   VIC DANA Kako mali Mujica ucjenjuje za lovu mater Fatu

J
DEVICA

Očekuju vas manje prepreke. Ako planirate da pokrenete veće poslovne promjene, imaćete problem sa tim sada. Dobro se osjećate i sigurni ste u emocije koje imate ka voljenoj osobi. Hronični problemi vam se vraćaju.

VAGA

Imate jako dobru intuiciju koju danas treba da slušate. Očekuje vas period u kojem ćete donositi nove odluke. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate u ljubavi koja vas spaja. Moguć je nizak pritisak.


ŠKORPIJA

Nije povoljan dan pa ćete imati neku manju štetu na polju posla. Pred vama su nove komplikacije. Imate utisak da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da ostvarite kompromis. Problemi sa cirkulacijom.

STRIJELAC

Na putovanju ćete biti razočarani nekim okolnostima u kojima se budete našli. Imate utisak da voljena osoba nije pokazala sve ono što iskreno osjeća prema vama. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas.


JARAC

Pazite na finansije jer vas očekuju na tom polju određene komplikacije. Sve ukazuje na poteškoće na poslu takođe. Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi i braka.: Problemi sa hormonima su naglašeni.


VODOLIJA

Povedite računa o svojim poslovnim zadacima kako ne biste napravili neku veću grešku danas. Skloni ste pretjerivanju na ovom polju, a ako odete predaleko sa inatom voljena osoba to neće baš najbolje podnijeti. Potrebno vam je više sna.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. april 2019. godine


RIBE

Pred vama je nepovoljan period. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi neke stvari osigurali. Platonska veza između vas i simpatije postoji i već duže vrijeme se po tom pitanju skoro pa ništa ne mijenja. Posjetite ljekara.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši