Dnevni horoskop za 10. jun 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan u trendu, Bik i Škorpija u idealnoj kombinaciji, Blizanci nezainteresovani za suprotni pol, Rak u problemima psihičke prirode, Lavu Jarac i Vodolija iskreni prijatelji, Djevica oprezna, Vaga favorizuje Strijelca, a Ribe dobro zaražuju. Ovo je dnevni horoskop za 10. jun 2019. godine.   

OVAN

Povedite računa o komunikaciji sa saradnicima. Današnji dan vam donosi mogućnost nekog konflikta. Iako vam voljena osoba u život unosi mnogo radosti i pozitivne energije, sa njom ne dijelite baš sve. Osjetljiv nervni sistem.


BIK

Sa nadređenima imate dobar odnos i dobićete njihovu podršku da ostvarite svoje planove. Niste spremni za ozbiljnije korake u vezi u kojoj ste trenutno i nadate se da će partner to uspjeti da prihvati. Povedite računa o leđima.

BLIZANCI

Možete da očekujete manje komplikacije kada je u pitanju posao. Ako budete strpljivi, riješićete ipak sve. Osoba koja vam se dopada će pokazati da je na neki način malo distancirana od vas. Nema problema sa zdravljem.

RAK

Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti veoma korisni. Posao vam ide od ruke i posvećeni ste svojim zadacima. Dolazi vam šansa da voljenoj osobi iskreno pokažete kako se osjećate pored nje. Pazite na hronične smetnje.

LAV

Poslovi vam se na neki način gomilaju jedni na druge, nije vam baš lako da sve organizujete na dobar način. Voljena osoba će pokazati da joj je iskreno stalo do vas i uradiće sve što može kako bi vas zadržala. Dobro se osjećate.

Čitaj još:   HAOS, NOVA SMRTONOSNA DROGA NA BALKANU: Jača od kokaina, tri puta jeftinija, pometnja među dilerima... (foto i video)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete uspjeti da ostvarite dobru atmosferu sa svojim saradnicima danas. Na ljubavnom polju vam nije lako da dođete do zadovoljstva koje vam je neophodno. Teško vam je da se opustite. Zdravlje je dobro.

VAGA

Nemojte mnogo da očekujete od posla danas. Okolnosti vam se komplikuju i sve vam je teže da se skoncentrišete. Možete da očekujete povoljnu atmosferu za početak nove veze. Očekuje vas jako dobar dan. Pazite na svoje srce.

ŠKORPIJA


Očekuje vas prilika za novo radno mesto. Možete da se nadate pozitivnim pomacima na ovom polju. Možete da se nadate da ćete pronaći osobu pored koje ćete imati sve ono što vam je potrebno. Pazite na svoj stomak.

STRIJELAC

Vaše kolege bi mogle da vam stvore tenziju bez pretjerano velikog razloga. Nije vam baš povoljan dan za polje posla. Počeli ste da sumnjate u sve oko sebe jer ste o voljenoj osobi čuli dosta tračeva. Nervni sistem vam je osjetljiv.

Čitaj još:   KRIZA,DEMOGRAFSKI OČAJ U SRBIJI:Rođenih sve manje, iseljavanja sve masovnija...

JARAC

Želite da pokrenete neke promjene na polju posla ali vam je potrebna podrška jedne važne osobe. Ponašate se prilično hladno prema voljenoj osobi. Vrijeme je da naučite da pređete preko ponosa. Mogući su problemi sa zubima i kožom.

VODOLIJA

Želite da se date šansu nekim novim poslovima jer imate utisak da je za vas došlo vreme za promjene. Lijepo vam je kada ste sa voljenom osobom, osjećate se na neki način ušuškano i važno vam je da ste zajedno. Kolena su vam osjetljiva.

RIBE

Ambiciozni ste i uradićete sve što možete kako bi na poslovnom polju ostvarili svoje ciljeve. Pretjerana ljubomora koju partner pokazuje može na neki način negativno da utječe na vašu vezu. Hronične tegobe vam se vraćaju.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši