IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Veljko Ražnatović: ON ALBANAC, JA SIMBOL SRPSTVA, ako misli da me nokautira, onda nije normalan!!!

Mnogi za Veljka Ražnatović smatraju da je bokserska zvezda u usponu a on želi da nastavi niz od sedam pobjeda u profesionalnoj konkurenciji. Za sledećeg rivala je odabrao, ni manje ni više, nego Albanca Petrita Mazrekaja (27), rođenog na Kosovu!

Čitav događaj, koji bi trebalo da se odigra 31. avgusta ali dobija na zanimljivosti zbog činjenice da je Mazrekaj blizak prijatelj sa Ramušem Haradinajem. Tačnije, Haradinaj je borcu sa Kosova svojevremeno uručio albansku zastavu na jednom od svečanih prijema zbog „sportskih ostvarenja“.

Mediji u Srbiji navode da , Haradinaj već politizuje čitav događaj i zakuhava atmosferu izjavom da Mazrekaj ne može da ide u Beograd da boksuje već da taj meč mora da bude održan na nekom drugom mjestu!

– Još smo u pregovorima oko mjesta održavanja meča, ali Haradinaj i mnogi drugi smatraju da u Beogradu ne bi bio bezbjedan – izjavio je Mazrekaj za albanske medije.

Veljko Ražnatović se oglasio povodom ove priče. On kaže da doskora nije čuo za Mazrekaja i smatra da je momak lud ako zaista misli da može da mu izađe na crtu, ali ne odbacuje mogućnost da mu ispuni želju i ugosti ga u Beogradu.

“Pregovori su u toku i zaista bih bio srećan da taj momak, koji me proziva za namještanje mečeva, na djelu vidi ko sam i šta sam. Ako me već izaziva, ako stvarno misli da može da se bori sa mnom, neka to i uradi. Čekam ga u Beogradu”, samouvjereno će Veljko Ražnatović.

Čitaj još:   ZLATANA Majka bila drvenom kašikom, dok je nije polomija, a onda morao da joj kupi novu...

Na pitanje da li u obzir dolazi Priština kao mjesto održavanja meča, Veljko odgovara:

“Priština? Može, ali za neku godinu, kada se situacija promjeni. Ma nema šta, životom mu garantujem bezbjednost u Beogradu. Neće mu zafaliti ni dlaka s glave. Najveća moja sramota bi bila da mu se nešto loše desi. A nema razloga, nismo mi takav narod. E sad, unapred mora da zna da u ringu, u borbi sa mnom, nije bezbjedan. Pristajem i na neutralan teren, nije problem. U svakom slučaju, bio bi to veoma zanimljiv meč – on Albanac, ja simbol srpstva, pa nek ceo svet vidi ko je bolji”, zaključuje Veljko Ražnatović.

Činjenica da je Mazrekaj prijatelj Ramuša Haradinaja ne dotiče mnogo Ražnatovića.

“To što su prijatelji i što gura priču velike Albanije nije mu neki plus, ali me politika stvarno ne zanima. Ne mogu da kažem da me Mazrekaj nervira jer mi je lik totalno nebitan, ali ako je zamislio da zaista radi taj meč sa mnom, da će da me nokautira, onda nije normalan. Al’ eto, ja ću mu rado pružiti priliku. Moj san je da jednog dana budem šampion svijeta, na tom putu svako mora da padne na koljena, bio to Albanac, bokser iz Malezije ili sa Aljaske”,  kaže Ražnatović.

Čitaj još:   ŽALOSNO: MOŽETE SE SAMO NASMIJATI NA VISINU KAZNE, Arkanov i Cecin sin osudjen za tuču u Laktašima...

izvor: agencije

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši