NAJMOĆNIJA, ALBANKA, UDARILA NA BRNABIĆKU: “VLORA, stavila na stub srama ANU, pred čitavim svijetom…”

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rekla da je Krasnošenko “donio motornu testeru, kako bi srušio drveće na put i spriječio prolazak kosovske policije”…

NJUJORK: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, utorak 11.06.2019… 00: 59… DAKLE NAJMOĆNIJA, ALBANKA, UDARILA NA BRNABIĆKU: “VLORA, stavila na stub srama ANU, pred čitavim svijetom…”

Savjet bezbjednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku danas je razmatrao prvo Izvještaj generalnog sekretara UN o radu UNMIK- a.

Čitaku je optužila ruskog službenika UNMIK- a Mihaila Krasnošenka da je “koristeći zvanično vozilo UNMIK-a, pomagao podizanje barikada i spriječio da kosovska policija ispuni zadatak”. Ona je rekla da je Krasnošenko “donio motornu testeru, kako bi srušio drveće na put i spriječio prolazak kosovske policije”.

U fokusu zasjedanja je posljednja akcija kosovskih specijalnih jedinica na sjeveru KiM…

Čitaj još:   Bili smo u zabludi: Bijelo meso, nije zdravije od crvenog...

Kada je dobila riječ, diplomatska predstavnica Prištine u SAD Vlora Čitaku je interpretirala izjavu predsjednika Vlade Srbije Ane Brnabić o liderima kosovskih Albanaca, te je obavijestila UN da je Brnabić mislila na građane Kosova!

Čitaku je zatim optužila ruskog službenika UNMIK- a Mihaila Krasnošenka da je “koristeći zvanično vozilo UNMIK- a, pomagao podizanje barikada i spriječio da kosovska policija ispuni zadatak”.

Ona je rekla da je Krasnošenko “donio motornu testeru, kako bi srušio drveće na put i spriječio prolazak kosovske policije”...

– Optužbe da kosovske vlasti namjerno targetiraju osoblje UNMIK -a prvo su neshvatljive. Do sada, ni jednom službeniku UN na Kosovu se nije ništa ni desilo, niti je bio meta pretnji ili zastrašivanja- rekla je Čitaku…

Čitaj još:   Sretni dobitnik: KO JE Dobio šest miliona eura na LOTO lutriji...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši