IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIŠTINA: Klinton stigao na Kosovo, Pacoli ga dočekao…

U Prištini će večeras biti održan prijem povodom 20 godina od ulaska snaga KFOR na Kosovo, u okviru koga će biti održan i veliki koncert kosovske filharmonije…

PRIŠTINA: Kosovo, Ekonomija, vijesti, utorak 11.06.2019…21: 59…  PRIŠTINA : Klinton stigao na Kosovo, Pacoli ga dočekao…

Bivši američki predsjednik Bil Klinton doputovao je u Prištinu gdje će lično večeras prisustvovati obilježavanju 20. godišnjice ulaska NATO snaga na Kosovo.

Klintona je na prištinskom aerodromu “Adem Jašari” ga dočekao kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli koji je na fejsbuk profilu postavio nekoliko fotografija dolaska bivšeg američkog predsjednika uz poruku “Dobro došli u svoju porodicu na Kosovu, gospodine predsjedniče”.

Kako je ranije saopšteno iz kabineta kosovskog predsjednika Hašima Tačija, on će se sastati sa Klintonom oko 15 sati, poslije čega je iza toga predviđeno obraćanje novinarima a planirano je da se tokom posjete Prištini, bivši predsjednik SAD sastane i sa premijerom Kosova Ramušom Haradinajem.

Čitaj još:   PRIŠTINA: Alternativa srpskoj, opcija roba iz Turske, Makedonije, ALbanije...

U Prištini će večeras biti održan prijem povodom 20 godina od ulaska snaga KFOR na Kosovo, u okviru koga će biti održan i veliki koncert kosovske filharmonije.

Centralna manifestacija povodom godišnjice ulaska NATO snaga na Kosovo biće održana sutra na trgu Skenderbeg u Prištini gdje će biti priredjen “hod za slobodu”, otkrivena bista bivše američke državne sekretare Medlin Olbrajt na trgu koji nosi njeno ime i održana medjunarodna konferencija “20 godina slobode – Jedna vizija održivog mira”…

iBalkan.net /Beta/Foto: Beta AP

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   OSIGURAN NOVAC ZA JEDAN OD NAJDUŽI TUNELA U SVIJETU: Od Sarajeva do Mostara za manje od sat vremena kroz tunel Prenj... (foto + video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši