PRIŠTINA: Klinton stigao na Kosovo, Pacoli ga dočekao…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Prištini će večeras biti održan prijem povodom 20 godina od ulaska snaga KFOR na Kosovo, u okviru koga će biti održan i veliki koncert kosovske filharmonije…

PRIŠTINA: Kosovo, Ekonomija, vijesti, utorak 11.06.2019…21: 59…  PRIŠTINA : Klinton stigao na Kosovo, Pacoli ga dočekao…

Bivši američki predsjednik Bil Klinton doputovao je u Prištinu gdje će lično večeras prisustvovati obilježavanju 20. godišnjice ulaska NATO snaga na Kosovo.

Klintona je na prištinskom aerodromu “Adem Jašari” ga dočekao kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli koji je na fejsbuk profilu postavio nekoliko fotografija dolaska bivšeg američkog predsjednika uz poruku “Dobro došli u svoju porodicu na Kosovu, gospodine predsjedniče”.

Kako je ranije saopšteno iz kabineta kosovskog predsjednika Hašima Tačija, on će se sastati sa Klintonom oko 15 sati, poslije čega je iza toga predviđeno obraćanje novinarima a planirano je da se tokom posjete Prištini, bivši predsjednik SAD sastane i sa premijerom Kosova Ramušom Haradinajem.

Čitaj još:   ŠOK I PREOKRET: JELENU, UBIO POZNATI POLITIČAR: Bio bolesno zaljubljen, PRONAĐEN DNK, KOJI SVE OTKRIVA... (foto)

U Prištini će večeras biti održan prijem povodom 20 godina od ulaska snaga KFOR na Kosovo, u okviru koga će biti održan i veliki koncert kosovske filharmonije.

Centralna manifestacija povodom godišnjice ulaska NATO snaga na Kosovo biće održana sutra na trgu Skenderbeg u Prištini gdje će biti priredjen “hod za slobodu”, otkrivena bista bivše američke državne sekretare Medlin Olbrajt na trgu koji nosi njeno ime i održana medjunarodna konferencija “20 godina slobode – Jedna vizija održivog mira”…

iBalkan.net /Beta/Foto: Beta AP

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *