IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Prazan kamion, bio sumnjiv iskusnom cariniku, otkrio tajni bunker…(foto)

Droga je otkrivena u kamionetu slovenačkih registarskih oznaka kojim je 47- godišnji Beograđanin, dvojni državljanin, putovao iz Makedonije prema Sloveniji…

PREŠEVO: Regija,Crna Hronika, Putovanja,vijesti,srijeda 12.06.2019…15: 59… Prazan kamion, bio sumnjiv iskusnom cariniku, otkrio tajni bunker…(foto)

Mjerenje otkrivenih paketa još nije završeno, a nakon toga biće saopštena tačna količina zaplenjenog narkotika…

Droga je otkrivena u kamionetu slovenačkih registarskih oznaka kojim je 47- godišnji Beograđanin, inače dvojni državljanin Slovenije i Srbije, krenuo da putuhe iz Sjeverne Makedonije ka Sloveniji.

U saopštenju se navodi da mijerenje otkrivenih paketa još nije završeno, a nakon toga biće saopštena tačna količina zaplenjenog narkotika. Prazan kamionet predviđen za prevoz lakog tereta pristigao je oko podneva na teretni terminal prelaza Preševo, gdje ga je iskusni carinik izdvojio prvo za detaljnu kontrolu na carinskom skeneru.

Ubrzo se pokazalo da je profilisanje putnika i vozila urodilo plodom, te da je carinski službenik s pravom posumnjao da kamionet nije prazan kako se naizgled čini.

Slika sa skenera je ukazala na nepravilnosti u podu vozila, zbog čega je ono podvrgnuto detaljnom pregledu, za to specijalno namenjenom, objektu na prelazu, saopštila je Uprava carina…

Čitaj još:   MILIVOJE Katnić: Na meti sam zavjerenika, ovo je Crna ruka...

Nije lako bilo naći tajni bunker koji se nazirao na snimku sa skenera, jer je bio dobro zakamufliran, što je ukazalo na to da su ga napravili skeoz profesionalni krijumčari.

Naime, naišavši na specijalnu bravicu posebne pregrade u podu vozila, bilo je jasno da je riječ o prostoru koji se otvara daljinskim upravljačem koji je i samo vozač nije imao kod sebe…

Zato su službenici morali da upotrebe specijalni alat kako bi ga otvorili tada su se pred njima ukazali paketi puni narkotika za koji se osnovano sumnja da je riječ o marihuani.

Vozač kamioneta je, po svemu sudeći kurir, jer je službenicima rekao da je zadužen da preveze kamionet sa skrivenim tovarom do Beograda, gdje će ga sačekati primaoc robe kod koga i nalazi daljinski upravljač za otvaranje tajnog bunkera…

izvor telegraf

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   KENANA Strujić- Harbić: Dolazak MILORADA Dodika u Podgoricu, jasan znak da je Crna Gora, postala promoter ruske politike na Balkanu... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši