IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STAVITE NA ZNANJE: Evo šta je muškarcima važnije, fudbal ili vođenje ljubavi?

Mnogo puta vodila se polemika šta je muškarcima ili muškarčinama važnije u životu, fudbal ili intimnost s voljenom osobom…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 12.06.2019… 22: 59… STAVITE NA ZNANJE: Evo šta je muškarcima važnije, fudbal ili vođenje ljubavi?

Naime, među ispitanim muškarcima u šest bliskih zemalja (Belgija, Španija, Engleska, Njemačka, Portugal, i Švedska), njih čak 72 odsto, koji su ujedno i fudbalski fanovi, priznalo je da će prije pogledati utakmicu nego biti u bilo kojem intimnom odnosu s voljenom osobom.

I ne samo što će muškarci izabrati fudbal prije seksa, već mnogi priznaju, a to je čak 75 odsto Portugalaca, da su plakali kada je njihov tim izgubio.

Neurolozi, koji su posmatrali rad mozga fudbalskih navijača dok gledaju utakmicu, otkrili su da se u trenutku kada tim fudbalskog navijača postigne gol– aktivira područje mozga koje je zaduženo za intenzivan užitak i cijelo seksualno uzbuđenje.

Čitaj još:   VIC DANA Komšija i komšinica razgovaraju telefonom...

Mnoge žene ne mogu da smisle Evropsko ili Svjetsko prvenstvo u fudbalu?

Nije da im fudbal kao takav nešto mnogo smeta, ali definitivno suviše im se odvlači mušku pažnju,pažnju za koju bi one želele da bude posvećena samo njima.

Čak, može da dijeluje kao da bi se muškarci, zarad voljenog im fudbala, bi se odrekli i seksa– makar dok traje prvenstvo (tu ne računaju oni muškarci – da, ima i takvih – koji su za fudbal jednostavno nezainteresovani, pa čak makar se radilo i o Svetskom prvenstvu). Ipak, da li je zaista tako?

izvor iBalkan.net, Vestionline

Komentariši