Dnevni horoskop za 14. jun 2019. godine

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno priprema-ju najpoznatiji astrolozi naših područja-  Ovan fleksibilan, Bika pred boljim periodom, Blizanci nenaspavani, Rak nervozan, Lav pozitivan, Djevica originalna, Vaga suzdržana, Škorpija pomirljiva, Strijelac umoran, Jarac ima problem s glavoboljom, a Ribe podržavaju prijatelji. Ovo je dnevni horoskop za 14. jun 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete da ćete polako, korak po korak, uspeti da ostvarite zapažen uspeh na poslovnom polju. Možete da se nadate susretu sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste u vezi, zadovoljni ste. Izbjegavajte cigarete.

BIK

Zabrinuti ste za poslovnu situaciju u kojoj se nalazite i često vam se čini kako za neke stvari ne postoji adekvatno rješenje. Emotivna kriza koju imate u odnosu sa partnerom će ostaviti dubok trag na vama. Problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Nije povoljan dan za bilo kakav početak posla niti za bilo kakve bitne promjene na ovom polju. Voljena osoba na neki način sumnja u vaše emocije ili će pokazati da vam ne vjeruje dovoljno. Moguća je glavobolja.

RAK

Nemate previše posla i generalno ste opušteni danas. Imaćete priliku da neke važne stvari riješite. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će za vas da bude veoma značajno. Pred vama su lijepi emotivni trenuci. Noge su vam osjetljive.

Čitaj još:   Fatima Medjedović-''HALA ZADA''

LAV

Očekuje vas povoljan period da na poslovnom planu zauzmete stav koji vam odgovara i da se borite za svoje ciljeve. Uživaćete u lijepim trenucima. Partner će vam pružiti mnogo nežnosti i ljubavi. Nervni sistem vam je osjetljiv.

DJEVICA

Pred vama je dan u kojem ćete imati neke kočnice na poslovnom polju, kao da vam se ne da da neke stvari razrješite. Ljubavna situacija se ne može sada kod vas lako definisati, jer postoji neka komplikovana veza. Problemi sa kičmom.

VAGA

Možete da očekujete da ćete danas na poslovnom polju imati dan a i sami ste nekako vrlo staloženi. Možete da očekujete priliku za poznanstvo sa osobom koja će vam se na prvi pogled učiniti zanimljivo. Vježbajte i trenirajte.

ŠKORPIJA

Očekuju vas novi planovi na ovom polju. Pokretanje novog poslovnog projekta će za vas biti veoma značajno. Nova poznanstva lako sklapate ali još niste sreli osobu koju smatrate vrijednom svoje pažnje. Više spavajte.

Čitaj još:   BEOGRAD: Izrešetan na kućnom pragu dok je iznosio smeće... (foto)

STRIJELAC

Važno vam je da se posvetite detaljnom rješavanju poslovnih problema kako bi pred sobom imali što više slobodnog vremena. Imate velike probleme u odnosu sa partnerom koji se ponaša ljubomorno. Prolazna prehlada.

JARAC

Isplatiće vam se sve ono što ste u vaš posao uložili u prethodnom periodu. Konačno ćete biti zadovoljni. Pred vama je povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Očekuje vas komunikacija sa osobom koja će vam izneti novu poslovnu ponudu. Trebalo bi da prihvatite promjene. Nije vam lako da stavite tačku na ljubav koja je dugo trajala. Imate osjećaj da vas prati maler. Problemi sa glavoboljom.

RIBE

Motivacija vam je sada u minus fazi i nemate dovoljno snage da se nosite sa svim obavezama koje vas očekuju na ovom polju. Teško vam je da pokažete šta osjećate prema osobi koja vam se dopada. Problemi zbog stresa.

http://ibalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *