Habib: McGregor nije zaslužio revanš…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Habib Nurmagomedov se 7. septembra u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima vraća u oktagon, a za naslov prvaka lake kategorije u UFC-u borit će se protiv Dustina Poiriera.

Ovo će mu biti prva borba od oktobra prošle godine, kada je gušenjem savladao Conora McGregora, ali potom i izgubio živce pa krenuo na njegove ljude i započeo tučnjavu pored oktagona.

Naime, Habibu su zasmetala McGregorova provociranja u vezi s njegovom porodicom i vjerom, a nakon incidenta rekao je da se nije mogao suzdržati.

Novinare je na konferenciji za medije u Londonu uoči naredne Habibove borbe zanimalo postoji li mogućnost revanša protiv Conora.
“Conor u posljednje tri godine ima tek jednu pobjedu i to u amaterskom boksu. Po čemu bi on zaslužio revanš? Tapkao je i preklinjao me da ga ne ubijem. I sada odjednom govori o revanšu. Tony Ferguson je na redu. Ljudi koji imaju pobjedničke nizove su ono što me zanima. Ne zanima me borac koji u prošle tri godine nikoga nije mogao pobijediti”, rekao na kraju Habib Nurmagomedov…

Čitaj još:   DRESDEN:Napad na džamiju, kamenjem polupali stakla na prozorima...

(Klix)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši