PAO ZBOG REKETIRANJA: Nedžad Ramić brat Seke Aleksić, upao u slastičarnu i prijetio, daj 2.000 eura…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Nedžad Ramić (42) tražio od vlasnika slastičarne, da mu isplati 2.000 evra, pa završio iza rešetaka

STARA PAZOVA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak,1 3.06.2019… 09: 59… PAO ZBOG REKETIRANJA: Nedžad Ramić brat Seke Aleksić, upao u slastičarnu i prijetio, daj 2.000 eura…

Nedžad Ramić (42), brat pjevačice Svetlane Seke Aleksić, uhapšen je jer zbog sumnje da je reketirao vlasnika poslastičarnice u Staroj Pazovi, od kog je pokušao da iznudi 2.000 evra!

Seka za medije je izjavila, DA Nema ništa s tim

Seka Aleksić je poslIJe hapšenja svog brata rekla “da je on odrastao čovjek, koji ima 42 godine”…

– Sam bira svoje društvo i odgovara za svoje postupke! Ja s tim apsolutno ni nemam ništa, i sve što uradi, radi sebi – rekla je pjevačica.

Kako Kurir saznaje, Ramić duže vrijeme uznemiravao lokalnog ugostitelja, kome je upadao u radnju, zahtijevajući da mu isplati 2.000 eura.

Čitaj još:   Spravica iz džehenema i pakla- "Dodekaedar"???

Prije izvjesnog vremena Ramić se okomio na poslastičara. Došao je ptvo u njegov lokal i iz čista mira tražio mu hiljade uvra. Pošto čovjek nije znao o čemu je riječ i zbog čega mora da isplati tu sumu, rekao mu je da ode…

Međutim, brat pjevačice je i narednih dana nastavio da dolazi i da pritiska gazdu. Postajao je sve bahatiji i grublji, a naposletku je počeo i da mu prijeti ljudima iz kriminogene sredine – kaže naš izvor.

Prema njegovim rječima,Nedžad se pozivao na poznanstvo sa pripadnicima ozloglašenog zemunskog klana.

– Poslednji put je upao u poslastičarnicu i rekao vlasniku: “Daćeš mi pare ili ću ti smijestiti ‘zemunce’!” Ponašao se kao klasični reketaš, nalik onima koji su devedesetih ordinirali Srbijom i maltretirali poštene građane. Žrtva je te prijetnje ozbiljno shvatila – kaže iz medija upućen u istragu.

Kako dodaje, vlasnik poslastičarnice bio je odlučan u tome da reketašu neće dati novac, pa se za pomoć obratio policiji…

Čitaj još:   DOSIJE, KRAĐA BEBA: Ćerko, uskoro ću umrijeti,moraš da znaš istinu, kupili smo te za 30.000 maraka...

Otišao je u stanicu i sve ispričao. Zatim je, po savjetu policije,rekao Ramiću da će mu novac isplatiti na rate i zakazao mu sastanak kako bi mu isplatio prvu ratu od 500 eura.

Inspektori su obilježili tu novčanicu i, nakon što mu je žrtva predala novac, policajci su presreli Nedžada i stavili mu lisice, a kod njega je nađeno tih 500 eura – objašnjava izvor iz medija…

izvor kurir.rs

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši