IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANKARA: Prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi, Mirna Nikčević nisam više diplomata, sama ću otići…

Prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi u Ankari Mirna Nikčević izjavila je povodom vijesti da je protiv nje u Ministarstvu vanjskih poslova Crne Gore pokrenut disciplinski postupak, da upravo piše zahtjev za svoj opoziv…

ANKARA: Regija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19.06.2019…01: 39…  ANKARA: Prva savjetnica u crnogorskoj ambasadi, Mirna Nikčević nisam više diplomata, sama ću otići…

“Neće mene MVP plaćati platom njihovom mizernom. Nikad i nisu. Da me Ivica Dačić proziva, a naš ministar ćuti. Gotovo! Sloboda! I vidimo se u nekoj novoj Crnoj Gori. S Milom vazda!”, napisala je Nikčevićeva na svom Fejsbuku, prenosi danas podgorički portal Vijesti.

Nakon desetak minuta, Nikačevićeva je napisala još jednu objavu dodavši da se “opoziva sa funkcije”…

Mirna Nikčevićev je dospjela u javnost nakon što je na ovoj lux društvenoj mreži komentarisala sabor ispred sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici rekavši da bi “zapalila taj hram i sva goveda tamo”.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio huškačkom i sramnom izjavu savjetnice, a crnogorsko Ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da je protiv Nikčevićeve pokrenut disciplinski postupak.

Čitaj još:   JUTROS VANREDNO DRAMATIČNO OBRAĆANJE VUČIĆA: „Zapad traži da priznamo Kosovo, sve dok se to ne desi…“ (foto, video)

Mirna Nikčevićev je portalu Vijesti.me i ranije rekla da joj je “podvaljeno” i da od države očekuje da je zaštiti…

“Zbog nesretnog ministarstva. Milo će vam doći glave stoko neotesana. Nisam više diplomata”, napisala je ona.

Ministarstvo vanjskih poslova (MVP) juče je saopštilo “Vijestima” da vaga na koji će način sankcionisati Nikčević zbog govora mržnje prema vjernicima Mitropolije crnogorsko-primorske koji je iznijela na društenoj mreži Fejsbuk.

Iz resora Srđana Darmanovića potvrdili su “Vijestima” da je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Predstavnica crnogorske diplomatije uključila se na društvenoj mreži u diskusiju o Trojičindanskom saboru, koji u subotu održan ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici.

Ispod fotografija sa sabora koji je postavila njena prijateljica, ona je najprije napisala kako je ostala bez teksta i dodala da je bolje što je tako jer “ne bi bio prijatan”…

Komentari ispod slika su ubrzo obrisani, ali su pojedini zajednički prajtelji prethodno sačuvali, nakon čega su se fotografije prepiske proširile mrežom.

izvor vijesti-me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši