IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČOVJEK koji je zbog duga MUČIO, UBIO i bacio u septičku jamu TROJE LJUDI

Dragoslav Jovanović (25) brutalno je mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Kako Blic ekskluzivno saznaje, Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni saradnik, dao stan u Beogradu a da ovaj njemu zauzvrat da automobil marke “mercedes” i ostatak novca za stan.

Užas u Beogradu: Izvučena tri tijela iz septičke jame

Šubara taj dug mjesecima nije isplaćivao Jovanoviću, zbog čega je on u toku noći upao u stan u kom je bila ova porodica i sa još tri pomagača, mučio muškarca i dvije starije žene, ubio ih, a potom njihova tijela bacio u septičku jamu na placu koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom Stakleni, inače poznatog surčinskog kriminalca.

Čitaj još:   STRAVIČNA SVJEDOČENJA Bošnjaka Vlasenice: Kad sam došao sebi, bio sam crn, vilica i peta su mi slomljene... (foto, video)

Zbog pomaganja Jovanoviću, uhapšene su tri osobe: Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20).

Miloš S. je uhapšen zbog saizvršilaštva, Lazar D. zbog pomaganja u tom teškom krivičnom djelu, a Nikola Č. za pomaganje učiniocu poslije ubistva.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP Srbije

Tijela Nedje Šuabre, njegove majke Darinke(75) i tetke Milje Petković (80) pronađena sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću.

izvor: agencije

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more

Komentariši