MILE ODBIO: Džaferović u oproštajnu posjetu primio njemačku ambasadoricu Hohmann…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju je i do sada pružala Savezna Republika Njemačka, BiH u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije…

SARAJEVO: BiH, vijesti, četvrtak, 20.06.2019… 16: 59… MILE ODBIO: Džaferović u oproštajnu posjetu primio njemačku ambasadoricu Hohmann…

SAMO JU JE NEKULTURNI MILE MOGAO ODBITI: Džaferović primio danas u oproštajnu posjetu njemačku ambasadoricu Hohmann…

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadoricu Savezne Republike Njemačke Christiane Hohmann. 

Ambasadorica Hohmann je zahvalila članu Predsjedništva BiH Džaferoviću na dobroj saradnji, naglasivši da Savezna Republika Njemačka ostaje privržena prijateljskim odnosima s Bosnom i Hercegovinom, kao i integracionim i reformskim procesima. 

Član Predsjedništva BiH Džaferović je naglasio važnost podrške koju Savezna Republika Njemačka pruža Bosni i Hercegovini u procesu evropskih i NATO integracija, kao i u reformskim procesima i jačanju bh. ekonomije. 

Čitaj još:   Erdogan, najavio nešto još gore, u odnosu na SAD, od kupovine S- 400 (video)

Član PBiH Džaferović je izrazio zadovoljstvo zbog prijateljskih i veoma sadržajnih odnosa Bosne i Hercegovine i Savezne Republike Njemačke, čemu je tokom svog trogodišnjeg mandata značajno doprinijela i ambasadorica Hohmann. 

Zahvalio je ambasadorici Hohmann za njen sveukupni angažman u Bosni i Hercegovini i poželio joj uspjeh u daljem radu i karijeri, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

izvor agencija (Fena)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši