Poznata PJEVAČICA IZBAČENA NA ULICU SA DJETETOM: ! PLAKALA na sav glas!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Tužna priča. Iako danas uživa u svemu što joj život pruža, pjevačica Stoja Novaković u mladosti je preživela pravu dramu. Ona se udala kada je imala 16 godina, a već sa 17. postala je majka. Njenu porodičnu sreću je samo dve godine kasnije prekinula tragedija.

Naime, Stoji je preminuo muž, a nakon što je sahranjen, pjevačicina svekrva je nju i njenog sina izbacila na ulicu.

– Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dijete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dijete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Cjeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila poslednju šolju kafe i poslednje parče hljeba. Naravno morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede – ispričala je jednom prilikom Stoja.

Čitaj još:   STUPA NA SNAGU NAJGORA MJERA: Ograničena sloboda kretanja u toku vanrednog stanja, EVO ŠTA TO ZNAČI... (foto)

Ona je danas veoma privržena za svog jedinca i pored svih nedaća, uspjela je da ga izvede na pravi put.

izvor: srbijadanas

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *