TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

STANOVNICI JEDNOG VELIKOG GRADA Već danima žale na toliku invaziju komaraca, da su insekti postali jako agresivni pa ljudi ne mogu da izlaze iz kuća…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 20.06.2019… 10: 59… TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

Ivan Zgrebec poslao je ove fotografije redakciji portala 24sata.hr, a prizori su užasni…

“Nemoguće je izlaziti vani. Ne može se živjeti. Ne, ja u svojih 34 godine nisam vidio ovakvu najezdu”, kaže Ivan i dodaje da je ova fotografija njegovih leđa napravljena poslije samo 45 minuta šetnje po ulici!

Sada se ispostavilo i da su vlasti zaprašivale komarce samo i to po rubnom pojasu uz Osijek, ali nisu zaprašivali područje oko vodnih površina, gdje se komarci najviše legu…

Čitaj još:   GENIJE: Prevario sistem i lutriju i osvojio 14 puta glavni dobitak???

Djeca koja su alergična na ubode komaraca zatočenici su svojih domova. To se posebno odnosi na to da je neobično što komarci u rojevima ulijeću i u njihove kuće, stanove i sobe.

“Koristimo sva sredstva protiv insekata, stavili smo i komarnike, ali oni su tu i svakako uspiju da uđu u kuću. Tu spasa nema. Ne smijemo ni ne samo da izlazimo, već ne može se živeti vani, ostaje nam samo da se zatvorimo u kuću”, kaže Ivan i dodaje: “Najgore je za djecu. Ne možete ni da se proba da zamisli niti razmjere te strašne pošasti. Potpuno smo nemoćni.”

“Ovo je elementarna nepogoda”, komentariše još jedan Osiječanin…

iBalkan.net/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši