IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

STANOVNICI JEDNOG VELIKOG GRADA Već danima žale na toliku invaziju komaraca, da su insekti postali jako agresivni pa ljudi ne mogu da izlaze iz kuća…

OSIJEK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 20.06.2019… 10: 59… TEROR, NAJEZDA: Komarci u rojevima ulijeću u kuće i grizu ko tigrovi… (foto)

Ivan Zgrebec poslao je ove fotografije redakciji portala 24sata.hr, a prizori su užasni…

“Nemoguće je izlaziti vani. Ne može se živjeti. Ne, ja u svojih 34 godine nisam vidio ovakvu najezdu”, kaže Ivan i dodaje da je ova fotografija njegovih leđa napravljena poslije samo 45 minuta šetnje po ulici!

Sada se ispostavilo i da su vlasti zaprašivale komarce samo i to po rubnom pojasu uz Osijek, ali nisu zaprašivali područje oko vodnih površina, gdje se komarci najviše legu…

Djeca koja su alergična na ubode komaraca zatočenici su svojih domova. To se posebno odnosi na to da je neobično što komarci u rojevima ulijeću i u njihove kuće, stanove i sobe.

Čitaj još:   Vic dana Fata i antidepresivi ...

“Koristimo sva sredstva protiv insekata, stavili smo i komarnike, ali oni su tu i svakako uspiju da uđu u kuću. Tu spasa nema. Ne smijemo ni ne samo da izlazimo, već ne može se živeti vani, ostaje nam samo da se zatvorimo u kuću”, kaže Ivan i dodaje: “Najgore je za djecu. Ne možete ni da se proba da zamisli niti razmjere te strašne pošasti. Potpuno smo nemoćni.”

“Ovo je elementarna nepogoda”, komentariše još jedan Osiječanin…

iBalkan.net/24sata.hr Foto: Čitalac 24sata.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši