BRUKA I SRAMOTA: Holivudski glumac ljut u RAZOČARAN- POKRADEN u Beogradu…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Prvi put na sceni Akademije 28 i prvi put u Srbiji, holivudski glumac Džek Dimič 20. juna gostovao je sa svojom monodarmom “Oj, živote” i proveo se kao bos po trnju.

Tokom trajanja predstave neko je upao u garederobu i ukrao mu novac, lične stvari i telefone. Glumac koji je prije gostovanja u Beogradu svoju predstavu igrao u Njujorku, Čikagu, Bostonu i Los Anđelesu bio je bijesan i razočaran, posebno zbog toga što je publika njegovu predstavu prihvatila odlično i planirao je još nekoliko nastupa od kojih, sada, najvjerovatnije neće biti ništa.

”Džek i njegov tim su pozvali policiju, ali za sada nema informacija dokle se stiglo na identifikaciji pljačkaša”, rekla je Džekova koleginica i prijateljica Jelica Kovačević i dodala:

“Njemu nije do para, bio je presrećan što ima priliku da igra na svom jeziku, pred svojom publikom poslije 30 godina, a sada je u potpunoj depresiji. Posebno mu je krivo zbog telefona u kojima ima zauista dragocene kontakte, ali i to bi prežalio. Najviše ga je ustvari pogodio odnos i lice kakvo smo kao društvo pokazali prema njemu.”

Čitaj još:   BEOGRAD OPSADNO STANJE: Eksplozija, ima mrtvih i povrijeđenih, blokirane ulice vatrogasci na terenu... (foto)

Policija istražuje pljačku, a sam Dimič nije bio raspoložen za razgovor posle ovog incidenta.

izvor: glossi.rs

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *