IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 23. jun 2019. godine

Ovan želi dogovor s partnerom, Bika podstiču ideje Djevica, Blizanci uporni, Rak želi dobar provod, Lav spreman na kompromise, Vagu pred promjenama, Škorpija zaljubljena, Strijelac napet, Jarac u dobroj komunikaciji, Vodoliji manjka opreznosti, a Ribe su pod stresom. Ovo je dnevni horoskop za 23. jun 2019. godine.

OVAN

Današnji dan vam je veoma povoljan, pa možete da očekujete da ćete ostvariti svoje ciljeve. Teško vam je da zamislite svoju budućnost bez osobe koju volite. Pred vama je period razočarenja. Povedite računa o ishrani.

BIK

Danas ste skloni neočekivanim reakcijama i nekim promjenama raspoloženja u poslovnom okruženju. Možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa osobom koja će vas zaintrigirati u svakom smislu. Povedite računa o grlu.

BLIZANCI

Ukazuje vam se prilika da ostvarite jako dobru zaradu kojom ćete biti zadovoljni na duže staze. Odlično poznajete svog partnera i vaša veza sa njim vam djeluje kao siguran oslonac, nešto čemu možete vjerovati. Nema problema sa zdravljem.

RAK

U ovoj fazi ćete imati nove komplikacije na polju posla ali svaka lekcija koju naučite će nečemu poslužiti. Trenutno se ne slažete baš najbolje sa voljenom osobom i u sebi veoma duboko patite zbog toga. Problemi sa vidom.

LAV

Tokom današnjeg dana nećete uspjeti da ostvarite sve ono što želite. Potrudite se da ne forsirate određene događaje. Iako vam se čini da vaša simpatija nije zainteresovana, u neočekivanom trenutku će pokazati osjećanja. Zdravlje je dobro.

Čitaj još:   ZIMA SE NE PREDAJE NI U PROLJEĆE: Jutarnji minusi, oblaci s kišom i pljuskovima, a snijeg na... (foto)

DJEVICA

Danas veći dio posla obavljate sami, nemate mnogo pomoći od strane saradnika i ne osjećate se dobro zbog toga. Niste još spremni da uđete u novu vezu iako postoji jedna osoba o kojoj sve češće razmišljate. Problemi sa zglobovima.

VAGA

Ako ste očekivali bilo kakvo poslovno unapređenje, možete da se nadate pozitivnim okolnostima danas. Vaš odnos sa voljenom osobom može da bude promjenljiv i nestabilan čini vam se da imate prepreke. Problemi sa zubima.

ŠKORPIJA

Prihvatićete novu ponudu za posao koja će vam se ukazati u ključnom trenutku. U nedoumici ste i imate veliku dilemu. Različite su ponude za vezu sa vama pa se plašite da nešto ne propustite. Izbjegavajte sve poroke.

STRIJELAC

Vaše odluke iz prethodnog perioda bi mogle da se ispostave kao pogrešne. Očekuje vas nepovoljna faza za posao. Danas ćete upoznati zanimljivu osobu sa kojom će u narednim danima doći do veze. Problemi sa pritiskom.

JARAC
Nemojte da očekujete da ćete uspeti da ostvarite sve svoje planove. Budite zadovoljni i malim pobjedama danas. Ukoliko ste slobodni, pred vama je jako dobar period za novo poznanstvo i flert. Skloni ste upalama.

VODOLIJA

Vrijedni ste i posvećeni svom poslu. Veoma vam je važno da na ovom polju ostvarite zacrtane ciljeve. Sa voljenom osobom imate donekle promjenljiv odnos i često ni sami niste sigurni na čemu ste. Osjećate se sasvim dobro.

Čitaj još:   PUTIN otišao u Dagestan da čestita HABIBU na POBJEDI (video)

RIBE

Pred vama je nepovoljan period u kojem biste mogli da imate veće komplikacije. Povedite računa da sami ne pravite veće greške. Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vam pokazati svoja osjećanja. Izbjegavajte cigarete.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši