ZNAČAJNA VIJEST ZA SANDŽAKLIJE! Aerodrom “Morava” otvara se 28.juna, a prvi letovi biće za ISTANBUL…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kako prenose mediji, aerodrom “Morava“ biće otvoren za civilni vazdušni saobraćaj 28.juna a ponovila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, dodajući da se razgovara sa kompanijama koje žele da lete iz Lađevaca.

“Aerodrom Morava biće otvoren 28. juna kao civilno-vojni aerodrom. Proširivaćemo ga narednih godina i verujem da ćemo graditi još jednu pistu”, rekla je ministarka novinarima tokom obilaska radova na gradnji autoputa od Obrenovca do Uba.

Ministrica je dodala da se upravo zbog perspektive razvoja kargo saobraćaja planira proširenje piste, kao i da je jako važno da, pored Beograda i Niša, i ovaj dio Srbije ima svoj aerodrom.

– Aerodrom će raditi u skladu s tim kako budu leteli avioni. U ovom trenutku nema još redovnih letova, ali se razgovara s kompanijama koje žele da lete s “Morave“, i u putničkom i u kargo saobraćaju – zaključila je Mihajlović.

Čitaj još:   SARAJEVO: Više osoba povrijeđeno u sudaru tri vozila na Alipašinom Polju...

Kako se nezvanično može čuti, iz Lađevaca će moći da se leti u Frankfurt, Istanbul i Moskvu, a u toku su pregovori sa “lou kost“ kompanijama koje će potencijalnim putnicima ponuditi svoje avio linije.

izvor: agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši