Stravična nesreća: Stradala vaspitačica, djeca u smetnjama u razvoju povređena…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Stravična saobraćajna nesreća se danas dogodila poginula je vaspitačica a povređeno je više djece za obrazovanje sa smetnjama u razvoju…

NIŠ: Srbija,Crna Hronika, Putovanja vijesti, utorak, 25.06.2019…20: 19… Stravična nesreća: Stradala vaspitačica, djeca u smetnjama u razvoju povređena…

Kako je rekla direktorka škole jedan dječak je otpušten iz bolnice dok je povređena djevojčica odvezena u Niš jer je povredila kuk i ruku. Vozač u ovoj obrazovnoj ustanovi prevezen je na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, dvoje djece, vozač i preminula Snežana Milić bili su u kombiju koji je vraćao djecu iz škole kući. Padala je kiša, put je bio klizav i odjednom je njihov kombi naletio na kamion a čiji je vozač ostao nepovređen.

Čitaj još:   ZAVRŠNICA,"PREMIJER LIGE BIH": Velež i šok Želje na Grbavici, jesenja titula Sarajevu... (foto)

Snežana je majka dvije ćerke, a od jedne ima unuke koje je obožavala.

Poslednje riječi je kazala svom suprugu jer je u trenutku udesa razgovarala telefonom s njim i rekla mu je da pada kiša i da je put klizav…

Snežana je bila divna i jedna od najomiljenijih negovateljica. Naša škola funkcioniše tako što djecu iz grada dovode roditelji, a Snežana je bila prvo zadužena da uzima i vraća dječicu koja su iz ruralnih područja Aleksinca.

Ona je vraćala djecu koja su bila u boravku. Strašno je što se dogodila ova tragedija za sve nas, i za kolektiv i za porodicu.

Zao čas se dogodi kad se čojvek najmanje očekuje.Naš vozač je prje izvesnog vremena vozio za Grčku,iskusan u profesiji,nesreća ne bira kaže Nikolićeva.

Čitaj još:   UŽAS: Prevrnuo se traktor, poginuli muž i žena, ćerka povrijeđena...

Snežanine komšije iz zgrade kažu da je Snežanina divna i radna porodica. A , oni kažu da su ona i suprug mnogo toga prevalili preko glave da bi djecu izveli na put što su i uspijeli.

U policiji je rečeno da se uzrok ove tragedije ispituje…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *