IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Stravična nesreća: Stradala vaspitačica, djeca u smetnjama u razvoju povređena…

Stravična saobraćajna nesreća se danas dogodila poginula je vaspitačica a povređeno je više djece za obrazovanje sa smetnjama u razvoju…

NIŠ: Srbija,Crna Hronika, Putovanja vijesti, utorak, 25.06.2019…20: 19… Stravična nesreća: Stradala vaspitačica, djeca u smetnjama u razvoju povređena…

Kako je rekla direktorka škole jedan dječak je otpušten iz bolnice dok je povređena djevojčica odvezena u Niš jer je povredila kuk i ruku. Vozač u ovoj obrazovnoj ustanovi prevezen je na Neurohirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

U ovoj saobraćajnoj nesreći, dvoje djece, vozač i preminula Snežana Milić bili su u kombiju koji je vraćao djecu iz škole kući. Padala je kiša, put je bio klizav i odjednom je njihov kombi naletio na kamion a čiji je vozač ostao nepovređen.

Snežana je majka dvije ćerke, a od jedne ima unuke koje je obožavala.

Poslednje riječi je kazala svom suprugu jer je u trenutku udesa razgovarala telefonom s njim i rekla mu je da pada kiša i da je put klizav…

Čitaj još:   KO JE ZORAN LEKOVIĆ- ZENGA: Napadao na nacionalnoj osnovi vrijeđa sugrađene u PLJEVLJIMA- bivši član „Pantera“... (foto- video)

Snežana je bila divna i jedna od najomiljenijih negovateljica. Naša škola funkcioniše tako što djecu iz grada dovode roditelji, a Snežana je bila prvo zadužena da uzima i vraća dječicu koja su iz ruralnih područja Aleksinca.

Ona je vraćala djecu koja su bila u boravku. Strašno je što se dogodila ova tragedija za sve nas, i za kolektiv i za porodicu.

Zao čas se dogodi kad se čojvek najmanje očekuje.Naš vozač je prje izvesnog vremena vozio za Grčku,iskusan u profesiji,nesreća ne bira kaže Nikolićeva.

Snežanine komšije iz zgrade kažu da je Snežanina divna i radna porodica. A , oni kažu da su ona i suprug mnogo toga prevalili preko glave da bi djecu izveli na put što su i uspijeli.

U policiji je rečeno da se uzrok ove tragedije ispituje…

izvor agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   SVI UČESNICI "ZADRUGE 3": Spisak onih 50 koji ulaze, najveći ZAVODNIK estrade, momak sa VRELOG ASFALTA, ONA kad uđe, OBEZBJEĐENJE im neće pomoći... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši