Dnevni horoskop za 27. jun 2019. godine

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ovan pun utisaka, Bik  očekuje putovanje, Blizanci imaju ulaganja, Rak započinje lični biznis, Lav premoren, Djevica i Vodolija ćine odličnu kombinaciju Vaga u problemima, Škorpija u nedoumici, Strijelac dominantan, a Ribe uporne. Ovo je dnevni horoskop za 27. jun 2019. godine.

OVAN

Zauzmite se jedan određen stav i borite se za njega do kraja. Nemojte da rasipate svoju energiju na sporedne ciljeve. Ako želite promjene veoma je važno da pokažete partneru u kom smjeru razmišljate. Osjetljiv predio grudnog koša.

BIK

Moguće je da se pitate kakve vas obaveze na ovom polju očekuju ubuduće. Nije vam lako da dođete do izvesnosti na polju posla. Uspjećete da osvojite osobu koju želite i do koje vam je stalo. Mogući problemi vezani za kašalj.

BLIZANCI

Ukoliko su pred vama nova dešavanja pripremite mnogo energije za promjene. Neće sve ići baš glatko. Očekuje vas mogućnost da uđete u ljubavnu vezu sa osobom prema kojoj gajite određene simpatije. Mogući su problemi sa pritiskom.

RAK

Možete da očekujete da ćete na ovom polju ostvariti stabilnu situaciju. Imate priliku da dođe do dobre saradnje. Ukoliko ste slobodni, možete da se nadate novom poznanstvu. Dan je povoljan i za zauzete. Povedite računa o ishrani.

Čitaj još:   OVO SU Dobra djela koja su obilježila 2018. na Balkanu…

LAV

Moguće je potpisivanje ugovora. Razmotrite dobro sve stavke prije nego što se odlučite na takav korak. Želite da napravite promjene na ovom polju i jako vam je važno da voljena osoba razmišlja u istom pravcu. Izbjegavajte cigarete.

DJEVICA

Finansijska situacija može da bude pozitivna kod vas ako se potrudite da danas donesete ispravne odluke. Želite da pokažete vašem partneru svoja iskrena osjećanja. Vrijeme je da se vaša veza napreduje. Povoljan je period za početak dijete.

VAGA

Pokušajte da održite stabilno stanje na ovom polju. Dajte sebi vremena da naučite nove tajne svog zanata. Imate utisak da je partner postao prilično hladan prema vama. Moguće je da ćete uskoro raskinuti. Skloni ste depresiji.

ŠKORPIJA

Slušajte svoju intuiciju i potrudite se da se posvetite poslu maksimalno. Vrijeme je da se okrenete novim izvorima zarade. Nije povoljan dan, očekuje vas razočarenje vezano za novu osobu. Mogući su problemi sa nervnim sistemom.

STRIJELAC

Moguće je da se trudite da dođete do promjena ali vam još uvjek to ne polazi za rukom. Pokažite malo više strpljenja. Pojavljuju se novi problemi između vas i voljene osobe i nije vam lako da se nosite sa tim. Prijala bi vam masaža.

Čitaj još:   VIDEO MANIJAKA SA NOVOG ZELANDA OTKRIO SLEDBENIKE NA FEJSBUKU: Za 24 sata uklonjeno 1,5 miliona preuzimanja snimka masakra (video)

JARAC

Nije povoljan dan za vaše polje posla. Možete da očekujete neke komplikacije. Moguće je da vam se otvara prilika da osvojite osobu prema kojoj imate osjećanja još iz daleke prošlosti. Pazite na jetru i pankreas.

VODOLIJA

Moguće je da vam se nudi prilika za napredovanje i svakako treba svoju šansu da iskoristite. Djeluje vam da se partner nije postavio fer prema vama i to vam se ne dopada. Mogući problemi sa zuboboljom.

RIBE

Razmišljate o pokretanju privatnog posla ali kao da još uvjek niste sasvim spremni za to. Dolazite do kontakta sa osobom koja će poželeti ozbiljniju vezu. Pitanje je da li vi to njoj možete da pružite. Stanje je sve bolje.

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši