IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR, MORE KOD DUBROVNIKA PUNO FEKALIJA: Zbog zagađenosti se ne preporučuje kupanje na plaži Srebreno…

O, zagađenju mora kod Dubrovnika, obaveštena Inspekcija zaštite okoline i ostale nadležne inspekcije…

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27. 06.2019… 21: 59… HOROR, MORE KOD DUBROVNIKA PUNO FEKALIJA: Zbog zagađenosti se ne preporučuje kupanje na plaži Srebreno…

More kod Dubrovnika puno fekalija, ne preporučuje se kupanje…

DUBROVAČKO- neretvanska županija upozorila je danas javnost da je i na plaži Srebreno u Župi dubrovačkoj došlo do kratkotrajnog onečišćenja mora fekalijama. 

“Prema obavijesti Zavoda za javno zdravstvo je u Dubrovačko- neretvanske županije od 27. lipnja 2019., tokom trećeg ispitivanja kakvoće mora prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije u 2019. godini, utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži Srebreno u Župi dubrovačkoj, uzorkovanog 26. lipnja 2019. godine, prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar a od Escherichia coli”, poručili su iz Dubrovačko- neretvanske županije.

Čitaj još:   STRAVA I UŽAS u Dubrovniku: Sin iz puške ubio oca, a onda pozvao policiju i sve priznao? (foto, VIDEO)

MORE KOD DUBROVNIKA PUNO FEKALIJA: Zbog zagađenosti se do daljeg ne preporučuje kupanje na plaži Srebreno!

Dodali su kako će se u skladu o Uredbi o kakvoći mora za kupanje čl. 23. i 24., uzorkovanje mora će se ponavljati do prestanka onečišćenja, a da je o onečišćenju obaviještena Inspekcija zaštite okoliša i ostale nadležne inspekcije….

S obzirom na to da uzorci mora na plaži Srebreno u Župi dubrovačkoj, zbog onečišćenja fekalnog podrijetla, ne udovoljavaju uvjetima Uredbe, ne bi se preporučilo kupanje do daljnjih obavijesti, napominju prvo iz Dubrovačko-neretvanske županije…

iBalkan.net/Index.hr Foto printscreen YT

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši