Pavle Banduka novi rukometaš Pazara

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Rukometni klub Novi Pazar predstavio je danas desno-krilnog igrača Pavla Banduku, koji će naredne sezone nositi dres tog superligaša.

“Dolazim u klub koji konstantno povećava nivo rada i ciljeve, gde treba da nasledim prvog strelca lige Armina Kaltaka. Očekivanja su velika, ali uz maksimalnu borbu i posvećenost ne bi trebalo da bude problema”, rekao je Banduka.

Dvadesetdvogodišnji Banduka je prošle sezone igrao za ekipu Partizana, a prethodno je nastupao za niški Železničar 1949, Dinamo iz Pančeva i Studentski grad iz Beograda.

“Sviđa mi se što je dvorana u Pazaru uvek puna i podrška je velika. To je veoma bitno. Dobro je što je ekipa gotovo kompletirana. Većinu momaka znam, s nekima sam i igrao, pa mislim da ću se lako uklopiti”, kazao je Banduka.

Čitaj još:   Jevrejsko groblje u Potoku – deo bogate istorije Novog Pazara

Novopazarci su prethodno angažovali doskorašnjeg golmana Spartak Vojputa Gorana Rakovića, levokrilnog igrača Stefana Jokića iz Crvene zvezde, dok su ugovore produžili Zlatko Rakić, Petar Žujović i ranije Savo Slavuljica.

U ekipi više nisu krilni igrači Armin Kaltak i Aleksa Maksić, te golmani Janko Gemaljević i kapiten Irfan Ćosović, koji je okončao karijeru.

“Nismo sedeli skrštenih ruku, a plod takvog pristupa je i dolazak Banduke. Imaće odlične uslove za dalji napredak i ulazak u reprezentaciju. Teret je kad dođete da zamenite Kaltaka, ali mislim da će Banduka nadomestiti njegov odlazak i biti još bolji”, naveo je sportski direktor Pazara Samir Župljanin.

On je dodao da klub i dalje pregovara sa pivotmenom Stefanom Šaponjićem o produžetku saradnje, a da je potrebno, osim igrača na toj poziciji, angažovati još jednog golmana.

Čitaj još:   Saopštenje RK Novi Pazar-ZAŠTO...???

“Uskoro, možda već sutra, predstavićemo još jedno pojačanje. Uz neke mlađe igrače, mislim da ćemo spremno dočekati novu sezonu”, najavio je Župljanin.

prilog pripremili RTVNP M. Minić , Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši