IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽEJLA,DEVET MJESECI SE BORILA DA POJBEDI, Dobila lukseuzni auto, šta mislite kome ga je poklonila…

Auto je ipak zaslužioda se nađe u njegovim rukama… Džejla dobila auto i odmah ga poklonila. Marija joj ipak objasnila “neke stvari” u vožnji….

GORAŽDE: Regija, recepti, vijesti, petak,28. 06.2019… 23: 09… DŽEJLA,DEVET MJESECI SE BORILA DA POJBEDI, Dobila lukseuzni auto, šta mislite kome ga je poklonila…

Pobjednica “Zvezda Granda” Džejla Ramović osvojila je luksuzan automobil koji nije završio u njenim rukama jer je riješila da pokloni svom babu…

Ona je u obrazloženju za ovakav potez rekla da je to čovjek koji je bio uz nju tokom cijelog takmičenja i da je svojim kolima prelazio mnogo kilometara:

Automobil sam poklonila svom ocu ili babi, jer je on tokom takmičenja sa mnom potrošio devet mjeseci u svom automobilu, tako da se njegov auto sam dovoljno potrošio, sada je dobio novi”, objasnila je Džejla Ramovićeva.

Čitaj još:   ŠTA JE URA SLAVILA NA CETINJU?

Spektakularno finale shoua “Zvezde Granda” održano nedavno oborilo je sve rekorde gledanosti na Nova BH, a titulu najbolje i nove Zvezde Granda ponijela je Džejla Ramović.

Zaista sam presretna, sve se tako brzo dogodilo. Zahvaljujem se najboljoj mentorici na svijetu, mojoj publici, roditeljima, sestrama, prijateljima i svima koji su me podržali, ali i tokom svih devet mjeseci. Ogromno hvala svima, pobjeda je ostvarena upravo zbog vas – kazala je Džejla Ramović, pobjednica 13. sezone showa “Zvezde Granda”.

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši