IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 30. jun 2019. godine

Ovan u dobroj poslovnoj formi, Bik uporan, Blizanci dobro zarađuju, Rak i Lav pred novim izazovima, Djevica čeka bolju poslovnu priliku, Vaga vredno radi, Škorpija dominantna, Strijelac fasciniran, Jarac bijesan na partnera, Vodolija voli svoju slobodu, a Ribe u obavezama. Ovo je dnevni horoskop za 30. jun 2019. godine.

OVAN

Možete da očekujete promjene vezane za vaše radno mjesto. Pred vama je faza koja može da bude veoma turbulentna. Voljena osoba će vam pokazati svojim djelima, da su riječi bile neiskrene. Zubi su vam osjetljivi.

BIK

Moguće je da ćete biti spremni da odete na neko putovanje, kako bi se malo distancirali od poslovnih obaveza. Dopada vam se osoba koja je prilično hladna i distancirana. Nećete je lako osvojiti. Dobro se osjećate.


BLIZANCI

POSAO: Ukoliko ste zabrinuti za polje posla, imate pravo. Okolnosti vam ne idu na ruku. Moguće je da će biti nekih komplikacija.Moguće je da ćete imati probleme zbog neke bivše ljubavi. Problemi sa krvotokom.

RAK

Očekuju vas konflikti i nesporazumi sa kolegama. Imaćete prilično otežane poslovne okolnosti danas. Iako ste veoma zaljubljeni, teško vam je da to pokažete jer se plašite da biste mogli da budete povređeni. Skloni ste alergijama.

LAV

Očekuje vas naporan dan. Pred vama je period u kojem se poslovni problemi mogu nizati polako jedni na druge. Spremni ste za nova poznanstva. Osjećate potrebu da budete voljeni i da nađete osobu za sebe. Problemi sa stomakom.

Čitaj još:   GRAĐANI ISPRED ZGRADE VLADE: Krivokapiću, bolje grob nego rob, ne može nam niko ništa oteti bez krvi... (foto, video)

DJEVICA

Imate priliku da dođete do ostvarenja poslovnih planova. Sve ukazuje na to da ćete poslom generalno biti zadovoljni. Neočekivani preokreti na ovom polju će vas navesti da se zapitate oko zaključaka od ranije. Imate puno energije.

VAGA

Manje prepreke na polju finansija bi mogle da vam značajno spuste moral i energiju. Poznanstvo koje vas očekuje za vas istovremeno može da bude i veoma emotivno i veoma bolno na neki način. Osjetljiv urogenitalni trakt.

ŠKORPIJA

Možete da se nadate poboljšanju okolnosti na ovom polju. Situacija se polako ali sigurno okreće u vašu korist. Niste sigurni da li osoba sa kojom se viđate ima bilo kakve emocije prema vama jer ih nije pokazala. Izbjegavajte masnu hranu.

STRIjELAC

Možete da se nadate odmoru koji priželjkujete. Vrijeme ja da se malo opustite, a poslu ćete se posvetiti neki drugi dan. Pred vama je nova veza u koju ćete uložiti dosta svoje energije. Problemi sa nesanicom.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom, pred sobom ćete danas imati neke važne odluke. Uživate u prijateljskom odnosu sa osobom do koje vam je stalo ali ipak želite da odete i korak dalje. Želite više od drugarstva. Odlično se osjećate!

VODOLIJA

Danas možete imati nova dešavanja na ovom polju. Pred vama je momenat odluke. Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti u vašoj vezi i da će sada neke stvari početi da izlaze na videlo. Mijenjajte loše navike.

Čitaj još:   Infektolog iz Njemačke tvrdi: Koronavirus ne širi se lako kao što smo vjerovali... (foto)

RIBE

Potrebno je da se više posvetite poslovnom okruženju i komunikaciji sa kolegama kako bi izgradili bolje odnose. Dopada vam se osoba koju ne poznajete još uvek sasvim dobro. Potrebno vam je opuštanje.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši