ČANAK, NAPRAVIO HAOS U STUDIJU: Voditelj, zanijemio poslije riječi, lidera LSV… (video)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U, politici me je naučilo da se nikada ne mogu napraviti ulični protesti koji će dovesti do promjena u društvu ako nije bilo izbora, koji vrlo ozbiljno može da se pretvori u građanski rat – rekao je Čanak

BEOGRAD: Srbija, vijesti, ponedeljak, 01. 07.2019…11: 50… ČANAK, NAPRAVIO HAOS U STUDIJU: Zanijemili poslije riječi lidera LSV… (video)

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsjednik skupštinskog Odbora za evrointegracije Nenad Čanak smatra da mimo izbora demonstracije ne mogu dovesti do promjene vlasti…

Nenad Čanak, naglašava, 30- godišnja historija pokazuje da demonstracije imaju smisla poslije izbora.

Poslije- 29 godina u politici me je naučilo da se nikada ne mogu napraviti ulični protesti koji će dovesti do promijena u društvu ako nije bilo izbora, sem ako neće da napravite državni udar, koji vrlo ozbiljno može da se pretvori u građanski rat – rekao je Čanak za Pink.

Čitaj još:   NOVINARI ODBILI INTERVJU S DODIKOM

Komentarišući izjave sociologa Jove Bakića koji u svojim izjavama pominje duge cijevi, Čanak ocijenjuje da ne treba tako biti grub prema njemu, jer on baš i nema iskustva, kao i da se mora povesti računa da je u početku uvijek riječ, a duge cijevi su samo “izvođeči radova”.

Ako meni niko nije vjerovao da od ovih protesta ništa neće biti, imali su u svojim redovama ljude poput Gordane Čomić i Dragana Šutanovca koji su se nagledali svega toga – kaže on.

– Ovako, ako se pojave ljudi koji su ‘wannabe’ revolucionari onda to sve bude nekako da neko drugi uradi sve za njih, a oni da ne pocijepaju ni zanoktice. Zato sam oprezniji u svemu tome – ističe Čanak.

Čitaj još:   UFF, MOŽDA NISTE ZNALI: Tri najskuplja grada na svijetu su...

Pogledajte video:

izvor (Espreso.rs)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši