BOSANSKI TENISER, Igra sve lošije, ali OSVOJA SRPKINJE, padaju na PRVU LOPTU…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Teniser i najbolje rangirani igrač iz Bosne i Hercegovine Damir Džumhur od skoro je u vezi sa ćerkom folk pjevača Milana Topalovića Topalka, Helenom Topalović (22), s kojom se nekoliko dana baškario na moru!!!

ANTALIYA: Regija, Sport, Tenis, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 02. 07.2019…11: 59…BOSANSKI TENISER, Igra sve lošije, ali OSVOJA SRPKINJE, padaju na PRVU LOPTU… 

Par se zbližio nakon što je sportista bio uporan da smuva brinetu, pa je na sve načine pokušavao da dođe do njenog broja telefona…

Damir se trudi da sakrije svoj ljubavni život od očiju javnosti, pa na društvenim mrežama nikada ne objavljuje fotografije kad je u ženskom društvu. On se uvek ljuti na drugare koji ga slikaju po separeima u noćnom provodu, ali uprkos tome, u javnosti uvek isplivaju fotke gde pozira sa zgodnima cicama. Posebno se nervira kada vidi naslove u kojima ga mediji povezuju sa srpskim manekenkama i blogerkama, pa samo nekoliko njegovih prijatelja zna sa kim se trenutno viđa. Damir se sa Helenom sreo na jednom splavu, gde se provodio sa nekoliko prijatelja, a jedan od njih je slavio rođendan. Topalkova mezimica se na istom mestu provodila sa drugaricom, pa ju je Džumhur odmah snimio dok je igrala. Sa drugom je odmah počeo da komentariše da mu se svidela, pa je smišljao kako da dođe do njenog broja. Nije hteo da joj šalje piće, već je nameravao da joj se javi porukom”, ispričao je za Srpski telegraf dobro upućen izvor...

Kako dalje saznajemo, Damir je kontaktirao sa Helenom nakon što je došao do njenog broja telefona, koji mu je prosledio menadžer jednog splava u Beogradu.

Čitaj još:   DAKLE "Ako je rijaliti dio kulturne ponude, onda smo u problemu"...

Topalkova naslednica Helena Topalović je objavila na svom Instagramu nekoliko fotografija sa ljetovanja iz Turske, ali na njima pozira sama bez Džumhura.

Helenin otac Milan Topalović se uredno javio i rekao nam da ne zna da li je njegova ćerka u vezi sa teniserom.Znam da Helena putuje, ali se ona meni nikada ne javlja gdje ide, sa kim i šta radi! Već godinama je ne pitam gdje je i sa kim je! Pa, ona je i u Kinu išla bez mog znanja. To sve morate da pitate nju”, kratko i kroz osmeh je za Srpski telegraf prokomentarisao pjevač.

Helena Topalović je prije dvije godine uživala sa kolegom njenog oca Slobodanom Vasićem, a ubrzo nakon prekida ove romanse brineta je bila u zagrljaju drugog muškarca.

Čitaj još:   SVE GORI, DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE: Navijači bijesni na košarkaše, za sve kriv JEDAN ČOVJEK! (foto)

Naime, Helena je nakon raskida sa Vasićem objavila fotografiju sa nepoznatim momkom gdje se vidi kako mu sjedi u krilu, a ispod koje je napisala da je on muška verzija nje.

S druge strane, Damir Džumhur dugo je uživao pored manekenke Dejane Živković, poslije čega su počele da kruže glasine da je uplovio u romansu sa bosanskom pjevačicom Rialdom Karahasanović, a nedavno je viđen i u društvu blogerke Zorane Jovanović, sa kojom je navodno bio u Sarajevu, a zbog kojeg je blogerka raskinula vezu sa hrvatskim bogatim biznismenom…

izvor (Espreso.rs)

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši