IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA: Prije 3 godine na njega su pucali kao na filmu…

PRETRESLI I KAŠĆELANOV STAN, evo šta je policija sad pronašla u njegovoj kući…

KOTOR: Crna Gora, Crna Hronika, srijeda, 03.07.2019…21: 59… UHAPŠEN VOJIN STUPAR, VOĐA KAVAČKOG KLANA: Prije 3 godine na njega su pucali kao na filmu…

Kotoranin Vojin Stupar, navodni vođa kavačkog klana uhapšen je u utorak, potvrdila je Uprava policije Crne Gore…

Vojin Stupar se sumnjiči za stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja.

Pretresom Stupareve kuće policija je pronašla pancir, mobilne kartice, dva telefona i novac. U istoj akciji policija je pretresla stan navodnog šefa grupe Slobodana Kašćelana koji je mjesecima u istražnom zatvoru.

Stupar, zet Igora Božovića koji važi za jednog od vođa kavačkog klana, javnosti je poznat nakon što je, navodno, 2016. godine na njega pucao Jovan Vukotić.

Čitaj još:   DANAS JE TO HOROR I UŽAS: Škola Mike Aleksića sad izgleda kao kuća strave... (foto)

Prema tužilačkim dokumentima, Jovan Vukotić u društvu sa Milićem Minjom Šakovićem i Igorom Dedovićem, 27. marta 2016. godine su u kotorskom naselju Rakite, automobilom marke “BMW” prepriječili put “citroenu C3” u kom su bili Stupar i Radonjić i pokušali da ih ubiju. Pištolj je navodno prvi potegao Jovan Vukotić.

Iz vozila je, kako se sumnja, izašao Vukotić i iz pištolja “škorpiona” sa prigušivačem ispalio više hitaca u Radonjića koji se nalazio na mjestu suvozača u “citroenu”. Kada su Stupar i Radonjić krenuli da bježe Dedović i Šaković su pucali prema njima.

izvor Vijesti.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši