PRORADILI, Fejsbuk, Instagram i Vocap: Razlog POTPUNOG KOLAPSA na društvenim mrežama…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Fejsbuk, Instagram i Vocap satima su juče imali velikih problema širom svijeta…

ISTANBUL: Svijet, Zanimljivost,vijesti, četvrtak, 04.07.2019…07: 59… PRORADILI, Fejsbuk, Instagram i Vocap: Razlog POTPUNOG KOLAPSA na društvenim mrežama…

Problemi su počeli u srUHedu popodne po srednjeevropskom vremenu, a otklonjeni su tek tokom noći…

– Ranije danas neki ljudi i kompanije su imali problema sa učitavanjem ili slanjem slika, videozapisa i drugih datoteka na našim aplikacijama – izjavio je portparol Fejsbuka za „Si- En- En biznis“. „Problem je sada rješen”, dodao je.

– Tokom jedne od naših rutinskih operacija održavanja pojavio se problem koji nekim ljudima otežava aploud ili slanje fotografija i videozapisa – izjavio je predstavnik kompanije.

Iako se svim mrežama moglo pristupiti, nisu se mogle učitati slike. Konkretno, na Fejsbuku se nije učitavao velik procenat slika i videa, a poteškoće su se javljale i pri objavi novog sadržaja. Slično je i na Instagramu, dok je kod Vocapa bilo otežano slanje i primanje datoteka, bilo da se radi o slikama, videima ili nečem trećem…

Čitaj još:   BEOGRAD: Pao policajac, dilovao kokain, čeka ga robija od tri do 12 godina!

Uveče su se problemi javili i na Tviteru. Tamo su problem bile poruke i notifikacije.

Fejsbuk se još ranije oglasio putem svoje stranice na Tviteru. Rekli su kako su svijesni da neki korisnici imaju problema sa slanjem slika, videa i drugih datoteka, izvinili se i kazali kako rade na otklanjanju problema. Ali nisu otkrili u čemu je problem niti su ga do kasnih noćnih sati riješili.

Prema stranici „Daundetektor“ vidljivo je da su u 22 sata problemi i dalje bili prisutni širom sveta, faktički ništa manji nego pre nekoliko sati. Što se Fejsbuka tiče, najgore je bilo na zapadu Evrope.

Za razliku od Fejsbuka, Instagram je imao najviše problema u SAD. Ali problemi su bili veliki i širom Evrope. Što se Vocapa tiče, najveći problemi na zapadu Europe su bili nešto poslije 22 sata.

Čitaj još:   DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: "Mi smo djeca rata"...

Ovo je drugi veliki pad Fejsbuka ove godine. U martu je pad trajao gotovo 24 sata, a problemi su bili prisutni u cijelom svijetu. Probleme su tada, baš kao i danas, imali i Instagram i Vocap…

izvor agencije

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *