IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 6. jul 2019. godine

Ovan i Vodolija u harmoničnom odnosu, Bik uživa u društvu Djevice, Blizanci opušteni, Rak očekuje novac, Lav direktan, Vaga izbjegava svađe, Škorpija beskompromisna, Strijelac u fokusu, Jarac zaposlen, a Ribe osjećaju stres. Ovo je horoskop za 06.07.2019. godine.

OVAN

Niste zadovoljni situacijom koju imate na ovom planu. Spremni ste da uložite svoju energiju kako bi ostvarili planove. Preispitujete svoja osjećanja prema partneru i shvatate da je došlo do promjena. Problemi vezani za oči.


BIK

Spremni ste da u narednom periodu date svoj maksimum na poslovnom polju i da dokažete da ste spremni za napredovanje. Moguće je da za sada imate komunikaciju sa simpatijom ali još nema promjena. Problemi sa nervozom.

BLIZANCI

Uvjek možete da se oslonite saradnike koji su iskreno i prijateljski na vašoj strani. Pred vama je povoljan period. Veoma ste šarmantni i nije vam problem da otvoreno pokažete svoja osjećanja. Nervni sistem vam je osjetljiv.


RAK

Možete da očekujete pozitivna rješenja poslovnih problema iz prethodnog perioda. Želite da uživate sa osobom do koje vam je stalo. Ne zanima vas to što se trenutno nalazitepod otežanim okolnostima. Problemi sa kičmom.

LAV

Generalno ste zadovoljni situacijom na polju posla. Možete da očekujete dobru fazu za zaradu. Posvećeni ste svom partneru i vaš odnos je jako dobar. Ako ste slobodni, povoljan je period za početak veze. Problemi sa kostima.

Čitaj još:   IRANSKA OSVETA: Objavljeni prvi snimci napada na AMERIČKU AMBASADU I BAZU... (foto i video)

DJEVICA

Možete da očekujete da ćete neke poslovne probleme imati danas. Nije vam povoljan period za bilo kakve rizike sada. Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do toga da budete sa njom. Pad imuniteta je naglašen.

VAGA

Niste pretjerano zabrinuti za posao, imate utisak da ćete sve situacije riješiti prilično lako. Veoma povoljan dan je pred vama. Možete da očekujete da ćete imati nov susret sa osobom prema kojoj gajite osjećanja. Puni ste pozitivne energije!


ŠKORPIJA

Očekuje vas period u kojem ćete imate neke manje komplikacije na ovom polju. Možete da imate zanimljiv susret sa osobom koja će vam pokazati da je spremna na sve da bi bila sa vama. Mogući bolovi u stomaku.

STRELAC

Dolazite do novih informacija na polju posla. Uspjećete da ostvarite i neku novu saradnju. Dopada vam se osoba koja nije pokazala da li želi da bude sa vama. Moguće je da postoji miješanje prijatelja. Prolazna prehlada.


JARAC

Olakšanje na polju finansija je pred vama. Možete da računate na pozitivna dešavanja i na dobre preokrete na ovom planu. Prioritet vam je da sa voljenom osobom riješite sporne situacije iz prošlosti. Poradite na svojim navikama.


VODOLIJA

Dan nije povoljan za početak novog poslovnog projekta ili za promjene. Potrudite se da ne pravite rizične poteze danas. Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom čija bi pažnja mogla da vam znači. Manji pad energije.

Čitaj još:   NOVI HAOS U PES- u: MILOJKO Spajić bojkotovao prijem, a ANDREJ Milović ekspresno poklopio ideju JAKOVA Milatovića o odlaganju izvještaja EK!... (foto)


RIBE

Nemojte da pokazujete svima svoje poslovne planove. Potrudite se da neki dio priče ostavite samo za sebe. Paralelna ljubavna veza nije nešto što vas privlači. Imate priliku za to ali niste raspoloženi. Problemi sa nesanicom.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši