IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ništa od odbojke i meča na Pale, Azeri odbili igrati sa Srbijom u BiH…

KONAČNO I BRAVO ZNA SE DA Od najavljenog odbojkaškog sustera na Palama neće biti ništa…

SARAJEVO: Regija, Sport, košarka, vijesti, petak, 05. 07.2019…08: 59… Ništa od odbojke i meča na Pale, Azeri odbili igrati sa Srbijom u BiH…

Prema saznanjima većine medija u BiH, prijateljska utakmica između odbojkašica Srbije i Azerbejdžana koja je trebalo da bude odigrana 17. jula na Palama je otkazana…

Ministarstvo mladih i sporta Azerbejdžana obavijestilo je javnost da njihova reprezentacija neće otputovati na Pale.

Ministarstvo mladih i sporta Azerbejdžana, prema saznanjima novinske agencije Patrija,  obavijestilo je da odbojkaška reprezentacija Azerbejdžana neće doputovati na Pale da igra utakmicu sa Srbijom.

Ranije je iz Odbojkaškog saveza Srbije i Odbojkaškog saveza Republike Srpske potvrđeno da će se ova utakmica igrati.

Ipak, predstavnici Azerbejdžana u BiH kontaktirali su čelne ljude u državi te je sve izvjesnije da Azerbejdžan neće doputovati na Pale.

Čitaj još:   HAREM DŽINDIĆKE DŽAMIJE : Klanjana dženaza i obavljen ukop ministra Salke Bukvarevića... (foto i video)

Ženska seniorska reprezentacija Srbije od 4. do 18. jula ove godine boravi na pripremama na Palama, u okviru kojih je dogovoreno da se odigra prijateljska utakmica dvije reprezentacije.

Čelnici Odbojkaškog saveza BiH potvrdili su su da će, ukoliko do meča dođe, oni zakazati utakmicu sa reprezentacijom države Kosovo i to u Novom Pazaru.

Ženska reprezentacija Srbije sprema se za kvalifikacioni turnir za OI u Tokiju 2020. godine na Palama od 4. do 18. jula.

http://iBalkan.net

Komentariši