PEKAR IZ NOVOG PAZARA angažovao NAJPOZNATIJEG ADVOKATA da ga brani…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

NOVI PAZAR – Pred Višim sudom u Novom Pazaru danas je održano pripremno ročište na suđenju poznatom pekaru iz ovog grada N.G. (59), optuženom da je prošlog ljeta u više navrata obljubio dvanaestogodišnjeg dječaka.

On se tereti da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom u produženom trajanju, a prema nezvaničnim saznanjima radija Sto plus, zamjenik Višeg tužioca Adnan Baćićanin na pripremnom ročištu je iznio argumente i sudu predočio dokaze koji, kako je naveo, dokazuju krivicu optuženog.

Tim advokata optuženog, na čelu sa poznatim advokatom iz Beograda Borivojem Borovićem, negirao je navode Tužilaštva, tražeći da se njihovom klijentu ukine pritvor i omogući da se brani sa slobode.

Baćićanin se protivio tom predlogu, a sud je odlučio da N.G. ostane u pritvoru, zakazavši sledeće ročište za početak avgusta.

Čitaj još:   SKANDAL, UHAPŠEN LJEKAR VMA Za operaciju katarakte pacijentu tražio 200 eura...

Optuženi N.G., čuveni buregdžija i pekar iz Novog Pazara, uhapšen je u septembru prošle godine zbog sumnje da je tokom avgusta i tog mjeseca u nekoliko navrata obljubio maloljetnog dječaka.

Prema nezvaničnim informacijama, on je dječaka, koristeći njegovu nezrelost i naivnost, kolima odvodio do periferije grada i popularnih izletišta gdje ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji, za šta ga je kasnije nagrađivao novcem.

Nakon nekoliko nedelja torture dječak je sve ispričao roditeljima koji su obavjestili policiju.

Pekar se, kako nezvanično saznajemo, pred policijskim inspektorima i tužiocima branio ćutanjem, da bi pred Višim sudom sve negirao.

Hapšenje i optužnica protiv vlasnika najčuvenije buregdžijske radnje u Novom Pazaru mjesecima je tema koja intrigira javnost i izaziva podjele na one koji su ubjeđeni u njegovu krivicu i one koji vjeruju da je nevin.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Za svakog gosta dobar zalogaj...

Pekara, koja se nalazi u centralnoj gradskoj ulici, zatvorena je dan nakon njegovog hapšenja i do danas nije počela sa radom.


izvor: Radio Sto plus

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši