IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REGION, Danas sunčano i toplo, do 34 C stepena…

Na Balkanu i u regionu juga Evrope danas će biti pretežno sunčano i toplo, a poslije podne uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, petak, 05. 07.2019…08: 59…  REGION, Danas sunčano i toplo, do 34 C stepena…

Još jedan vreli dan, temperatura do 34 °C kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom u planinskim krajevima, saopštio je FHMZBiH.

Tokom dana puhaaće slab i umjeren, sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura biće od 14 do 20 C, najviša dnevna od 28 C na sjeveru do 34 stepena Celzijusa na istoku i jugoistoku.

U Sarajevu će biti pretežno sunčano i toplo. Jutarnja temperatura biće oko 20 C, najviša dnevna oko 31 stepen Celzijusa.

U narednom periodu, do 12. jula, u regionu juga Evrope u subotu i u većini krajeva u nedelju pretežno sunčano i toplije.

Čitaj još:   Danas sunčano i toplo, novi toplotni val od četvrtka... (foto, video)

U nedelju ujutro i prije podne u sjevernim, a do kraja dana i u centralnim krajevima naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom…

U prvoj polovini naredne nedelje promenljivo oblačno i svežije, mjestimično s kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, ponegdje i obilnijim.

Krajem perioda stabilizacija vremena…

Temperatura u granicama prosjeka, i u većini mjesta od 24 do 28 C stepeni.

http://iBalkan.net

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši