IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUNA S VELIKOM RAZLIKA U GLASOVIMA: Odnijela UBJEDLJIVU POBJEDU u “Zadruga 2”…

Luna Đogani, opuhala bivšeg momka u duelu, poslije 10 mjeseci proglašen je pobjednik “Zadruge 2”…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivost, vijesti, nedelja, 07. 07.2019…07: 49…  LUNA S VELIKOM RAZLIKA U GLASOVIMA: Odnijela UBJEDLJIVU POBJEDU u “Zadruga 2”…

PRATILI SMO SA DISTANCE SVE ŠTA SE DEŠAVALO U BEOGRADU I DA JE: Nakon oštre borbe za glavnu nagradu, Luna Đogani osvojila prvo mjesto! 

Predhodno veče se 12 zadrugara našlo se u finalu popularnog rijalitija, a u super finalu su se našli bivši emotivni partneri- Luna Đogani i Marko Miljković.

Nakon poslednjeg presjeka, najviše glasova publike imala je Luna Đogani. Ona je osvojila čak 30 posto, dok se Marko našao na drugom mijestu sa 15,24 procenata glasova publike…

Podsjetimo, u trci za pobjednika “Zadruge 2” su se našli Luna Đogani, Aleksandra Subotić, Stanija Dobrojević, Aleksa Savić, Nadežda Biljić, Marko Miljković, Ana Korać, David Dragojević, Suzana Perović, Lepi Mića i Maja Marinković…

Čitaj još:   Šetnja za mir: Ministarstvo prosvjete da odustane od kažnjavanja nastavnice Sanje Vujović sa Cetinja... (foto i video)

MORA SE PRIZNATI DA JE TO BILA SPEKTAKULARNA NOĆ PUNA PREOKRETA! Luna Đogani je konačni POBJEDNIK Zadruge 2! Ovakav kraj se nikada nije dogodio, ona JEDVA STOJI na nogama!!!

Druga sezona rijalitija “Zadruga 2” definitivno je pomJerila sve standarde kada je ovakav televizijski format u pitanju, a ipak ćemo priznati da su se zavjese spustile i pobjedu je odnijela Luna Đogani!

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši