STRAVA: Na kliniku dovela dječaka s ozljedama i ožiljcima od ćikova cigareta (foto)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

U Klinici za dječje bolesti potvrdili su da je dječak od nepune tri godine, u jutarnjim satima, u pratnji susjede, primljen je na hitnu sa sumnjom na fizičko zlostavljanje…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 07. 07.2019…07: 59… STRAVA: Na kliniku dovela dječaka s ozljedama i ožiljcima od ćikova cigareta…

U zagrebačku kliniku doveli su dječaka s višestrukim prijelomima i ožiljcima od gašenja čikova po cijelom tijelu…

Dječaka je čuvala jedna žena dok mama radi sezonu. S njim je bila jedna žena, rekla je da je susjeda i da dijete čuva neka djevojka dok majka radi sezonu…

Kako se doznaje, djevojka (19) jučer je ujutro pozvonila na vrata susjede, koja stanuje u istoj zgradi.

Rekla je da je dječak u dobi od 2,5 godina, kojega čuva, prije nekoliko dana pao niz stepenice i da misli da se teško ozlijedio.

Čitaj još:   PUCNJAVA U NOVOM PAZARU! IMA RANJENIH, traga se za napadačem...

Kazala je da ne može voditi dijete u bolnicu jer zbog nekih svojih strahova ne izlazi iz stana.

Djevojka joj je predala i dječakove dokumente te se susjeda s njim zaputila u Klaićevu bolnicu. Navodno je djevojka molila susjedu da ne zove majku jer se plašila njezine reakcije.

U Klinici za dječje bolesti potvrdili su da je dječak od nepune tri godine, rođen u listopadu 2016., u subotnjim jutarnjim satima, u pratnji susjede, zaprimljen na hitni prijam sa sumnjom na fizičko zlostavljanje.

Nakon dijagnostičke obrade i pregleda, liječnici su ustanovili da dijete ima svježi prijelom desne nadlaktične kosti, stare prijelome obje podlaktice, brojna nagnječenja i hematome te po cijelom tijelu ožiljke za koje se sumnja da su nastali gašenjem opušaka na dječjoj koži.

Ravnatelj Klaićeve, prof. dr. Goran Roić, rekao  je da su iz bolnice odmah obavijestili policiju te da će se daljnjom obradom utvrđivati kako su točno nastale brojne ozljede i ožiljci na dječakovu tijelu.

Čitaj još:   Monstrum i ubica sa Zelanda ĆIRILICOM na oružju ispisao imena "STEFAN LAZAR i MILOŠ OBILIĆ..."

Dijete, koje je na bolničku hitnu zaprimljeno prestrašeno i slabije uhranjeno, kaže ravnatelj, do daljnjega će biti hospitalizirano.

Neslužbeno doznajemo da dječak s djevojkom, koja je zatražila pomoć, živi posljednjih nekoliko mjeseci u podstanarskom stanu. Biološke roditelje nitko od drugih stanara ne poznaje niti su ikad vidjeli dječakovu majku ili oca…

izvor: Vecernji.hr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *