Djeca srpskog političara, brat i sestra, likvidirali deviznu penzionerku, Majdu

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović (21) uhapšeni su zbog brutalnog ubistva starice Majde Garović a djeca su Saše Dujovića, bivšeg poslanika i drugog čovjeka stranke Srpska desnica…

PANČEVO: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 08. 08.2019…08: 48… Djeca srpskog političara, brat i sestra, likvidirali deviznu penzionerku, Majdu…

Policija je uhapsila brata i sestru J.Š. (25) i M.D. (21) zbog sumnje da su ubili penzionerku Majdu Garović (81) iz Zemuna, a potom njeno telo bacili u kontejner u vikend-naselju kod Krčedina, pa ga zapalili.

Nesrećna starica poslednji put je viđena 15. juna, a pretpostavlja se da su osumnjičeni u ovom zločinu imali još saučesnika…

Sumnja se da je Jelena Špagović (25) između 15. i 19. juna ubila nesrećnu stariju ženu, a potom njeno tjelo automobilom prevezla u vikend-naselje kod Krčedina.

Leš je potom bacila u kontejner, polila benzinom i zapalila. Pretpostavlja se da joj je Momčilo Dujević, pomogao prilikom uklanjanja tragova, a zasad se istražuje da li su osumničeni imali još saučesnika u ovom zločinu – kaže izvor za medije.

Tjelo nesrećne žene u kontejneru uočio je slučajni prolaznik, koji je odmah alarmirao policiju.

Najpre mu nije bilo jasno šta je u pitanju, a kada se malo približio, video je da je u pitanju gornji dio tiela. On je odmah pozvao policiju i prijavio slučaj, a kako je ispričao policajcima, tijelo je bilo bez ruku, pa se pretpostavlja da su odsječene. Inače, sumnja se da je nesrećna žena poznavala napadače – dodao je izvor.

Čitaj još:   OD ČETNIKA DO EVROPLJANINA, OD SMIJEHA DO ZABRINUTOSTI: Vučić je najobičniji šalabajzer, pitanje je da li će ga građani Srbije kazniti zbog koronavirusa

Komšije porodice Garović u Zemunu još su u šoku zbog tragedije, a za nastradalu Majdu imaju samo riječi hvale.

Nastanak je prijavio njen suprug Ljubisav 16. juna. On je uglavnom vrijeme provodio u vikendici u Karlovčiću, a nedeljom je dolazio u Beograd.

Tog dana kada je došao, kuća je bila otključana, a Majde nigde nije bilo. Sačekao je neko vrijeme, međutim, kako od nje nije bilo ni traga ni glasa, pozvao je policiju – kaže komšija ove porodice.

Majda i njen suprug Ljubisav su godinama radili u Njemačkoj, a potom su, prije nekih 20 godina, kada su se penzionisali, vratili u Srbiju.

Tog 15. juna od kad se Majdi gubi trag, vidio sam oko 13 sati kako izlazi iz kuće. Kasnije sam čuo da je sve ostavila otvoreno u kući, a to nije bilo tipično za nju.

Čitaj još:   TRENER IZ SRBIJE: Priča na tečnom engleskom u SAUDIJI, ide šou program... VIDEO

Suprug i ona su bili divni ljudi, živeli su na visokoj nozi. Majda je imala puno zlata na sebi, na svakom prstu je nosila po prstenm a i imala je ogrlicu vrednu nekoliko desetina hiljada dinara. Ne znam da li ju je neko možda zbog toga presreo i napao ili je nešto drugo u pitanju – dodaje komšija.

Sin ubijene nije hteo da daje izjavu za medije. Prema rečima komšija, u kući Garović nije izvršena nikakva premetačina koja bi ukazivala na pljačku, te je to stvar koja dodatno zbunjuje istražitelje...

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši