IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAMP, IZDAO NAREDBU: U SAD proglašeno VANREDNO STANJE…

POMENUTA Deklaracijom je Savezna agencija za vanredne situacije zvanično ovlašćena…

VAŠINGTON: Svijet, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 09. 07.2019…08: 59…  TRAMP, IZDAO NAREDBU: U SAD proglašeno VANREDNO STANJE…

Američki predsjednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u Kaliforniji, nakon što su dva snažna zemljotresa i hiljade manjih potresa pogodili tu američku saveznu državu…

NAPA, CA – AUGUST 24: A building is seen destroyed following a reported 6.0 earthquake on August 24, 2014 in Napa, California. A 6.0 earthquake rocked the San Francisco Bay Area shortly after 3:00 am on Sunday morning causing damage to buildings and sending at least 70 people to a hospital with non-life threatening injuries. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

Američki predsednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje u Kaliforniji, nakon što su dva snažna zemljotresa i hiljade manjih potresa pogodili tu američku saveznu državu…

Proglašenjem vanrednog stanja, stvorila se mogućnost da se iz državnog budžeta izdvoji novac za pomoć onima koji su najviše pogođeni zemljotresima, prenosi AP.

Deklaracijom je Savezna agencija za vanredne situacije zvanično ovlašćena da koordiniše naporima za pomoć ugroženima u okruzima Kern i San Bernardino.

Zemljotresi jačine 6,4 i 7,1 stepena su pogodili Kaliforniju u četvrtak i petak i naneli štetu putevima, ali i brojnim domaćinstvima…

Čitaj još:   Drita LOLA (DPS): Cilj popisa je da se izvede zaključak da je broj Crnogoraca u manjini i na taj način obesmisli postojanje Crne Gore... (foto)

Naučnici vjeruju da će i u narednih šest mjeseci to područje pogoditi više od 30.000 potresa magnitude 1 ili veće, a vjerovatnoća za potres od šest stepeni je 27 odsto, tako da se mogu očekivati jedan ili dva takva zemljotresa sljedeće nedjelje.

Deklaracijom je Savezna agencija za vanredne situacije zvanično ovlašćena da koordiniše naporima za pomoć ugroženima u okruzima Kern i San Bernardino.

izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši