IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SANDŽAK: Detalji tuče u kojoj je Elmir ostao bez uha…

Policija u Prijepolju i danas je pokušavala da dokuči detalje masovne tuče koja se u nedjelju rano ujutro dogodila ispred jednog noćnog kluba u ovom mjestu, u kojoj je Elmir Rovčanin (27) iz Brodareva ostao bez uha, piše “Blic”…

Poslike prve verzije da je Ročvaninu, dok je pretučen ležao na ulici, neko prišao i nožem odsekao uho, pojavila se i druga, manje vjerovatna, da mu je uho otkinuto tokom tuče. Tek, on je juče operisan u Kliničkom centru u Beogradu, a ljekari, u nadi da će mu spasiti uho, najavili su još jedan hirurški zahvat.

Krivica da je “27- godišnjem muškarcu poslije tuče u kojoj je učestvovalo više lica nanio povredu uha”, kako je saopštila Policijska uprava Prijepolje, pala je na S. K. (37) iz Priboja koji je uhapšen i kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Policija je saopćila da će on biti predat Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju, ali ne i na koji način je Rovčanina ostao bez uha.

Prema onome što se iz nezvaničnih ali pouzdanih izvora moglo saznati je da je u prijepoljskoj diskoteci, u nedjelju u ranim jutarnjim satima, došlo do masovne tuče kojoj je prethodila svađa dvije grupe koje su se zatekle u objektu.

Čitaj još:   ŽENE, PRAVDAJU NASILNIKE: SPAS POSTOJI, POTREBNA JE SAMO VOLJA, Vesna o strava ubistavima nad ženama... (video)

Sukob se potom prenio i ispred diskoteke a u njemu su navodno korišćene i bejzbol palice. Najgore je prošao Elmir Rovčanin koga su, kada su se strasti smirile, pronašli pretučenog kako lježi na ulici, ali bez uha.

“Za sada sve ukazuje da je Rovčaninu uho odsečeno oštrim predmetnom nožem. Da li se to gododilo dok je bespomoćan lježao na asfaltu ili tokom tuče za sada je nepoznato. Mnogo detalja će biti jasnije poslije saslušanja S. K. i ostalih vinovnika sukoba, takođe i Rovčanina koji zbog zdravstvenog stanja u kome se nalazi još uvijek nije dao izjavu policiji. Da je u tuči korišćen nož govori i činjenica da je jedan mladić, koji je pokušao da zaštiti Rovčanina, zadobio posekotine po rukama. Takođe dobio je i udarac u glavu”, priča izvor “Blica” iz prijepoljske policije.

Prijepolje kao i Brodarevo, mjesto uz granicu Srbije i Crne Gore su međunacionalne sredine u kojima je izmješan srpski i bošnjački živalj. Također i Priboj iz kog je uhapšeni S. K. kao i još nekoliko učesnika tuče.

Elvir Rovčanin, tako kažu u njegovom Brodarevu, nije poznao kao neko sklon sukobima. Ovaj mladić sa desetak godina ostao bez oca koji je vozilom sletio u rijeku Lim i poginuo, poslije čega ga je majka ostavila i preudala se u Sarajevo. Živio je sa nanom, a kasnije sa amidžom.

Čitaj još:   SRPSKI NACIONALIZAM je “EKSPLODIRAO”, raste STRAH kod BOŠNJAKA u SANDŽAKU!

Izvor: Blic

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more

Komentariši