IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ULCINJ: Oluja nosila krovove i stabla, na plaži nije ostalo ništa i nije u upotrebi…(foto,video)

Jaka oluja, praćena kišom i grmljavinom koji je oko ponoći zahvatio područje Ulcinja čupao je drveće i nosio krovove s kuća…

ULCINJ: Crna Gora, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, srijeda 10. 07.2019…10: 59…  ULCINJ: Oluja nosila krovove i stabla, na plaži nije ostalo ništa i nije u upotrebi…(foto,video)

Jak olujni vjetar praćen kišom i grmljavinom koji je u utorak oko ponoći zahvatio područje Ulcinja čupao je drveće i nosio krovove s kuća…

Povređenih nije bilo…

Nevreme koje je trajalo oko pola sata napravilo je “dar mar” u Limanu, ispod Starog grada, u Đeranama, na Velikoj Plaži i Adi Bojani.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja jutros su krčili put od Ulcinja ka Adi Bojani od desetina oborenih stabala.

Načelnik Službe, Saubih Mehmeti, kazao je da je većina priključnih puteva u Štoju i dalje blokirana oborenim stablima, kao i neki prstupni putevi kućicama na Adi Bojani.

“U Limanu jedna kuća je ostala bez krova, a u Đernama tri. Ispod Starog rada borovi su pali na tri automobila stranih registarskih oznaka i načinili veliku materijalnu štetu”, kazao je Mehmeti.

Čitaj još:   OVO SU Najopasniji vulkani: Jedan tren dovoljan je za katastrofu, a turisti i dalje hrle... (foto)

Naveo je da su štetu pretpeli i zakupci kupališta, a da će uklanjanje oborenih stabala na Adi trajati najmanje dva dana.

Jedan od zakupaca kupališta Marko Škrelja kazao je da je pretrpio ogromnu štetu jer nijedan suncobran od oko 350 koliko ih ima više nije u upotrebi.

“Na susednoj Kopakabani stradalo je 600 suncobrana. Oko 30 odsto od 1.800 ležaljki na obadvije plaže više nije u upotrebi, a vjetar je odnio i sunđere”, kazao je Škrelja.

izvor iBalkan.net/Vijesti.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši