IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zločin: Ubio socijalnu radnicu, uhvaćen uz uporabu sredstava prisile, pobjegao na biciklu…

HAOS, Muškarac koji je pucao u bijegu je i policija za njim intenzivno traga…

ĐAKOVO: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, srijeda 10. 07.2019…08: 19… Zločin: Ubio socijalnu radnicu, uhvaćen uz uporabu sredstava prisile, pobjegao na biciklu…

Jedna je osoba ubijena, a druga teško ranjena u pucnjavi koja se dogodila u Đakovu, potvrđeno nam je iz policije.

Osumnjičenik je pronađen i uhićen na đakovačkom području, kod ulaza na autocestu, a kako se doznaje, pri uhićenju su, iz preventivnih razloga uporabljena sredstva za vezivanje…

Andrija Drežnjak (60) ušetao je u Centar za socijalnu skrb u Đakovu oko 12.15 sati gdje je pištoljem ubio socijalnu radnicu Blaženku Poplašen (50). Poznavala ga je dobro jer je korisnik Centra. Andrija D. izvukao je pištolj i zapucao. Nesretna je žena na mjestu pala mrtva. Začuvši buku, kolega joj pravnik Ivan Pavić (35) istrčao je na hodnik. Čim ga je ugledao i na njega je zapucao. Liječnici se u bolnici bore za njegov život.

Do pucnjave je došlo u Centru za socijalnu skrb u Đakovu. Ministrica Nada Murganić hitno se uputila u Đakovo.

Čitaj još:   ALEKSANDRA Vuković: Razur Crne Gore počeli su od grobova, nećemo im to dozvoliti ni po koju cijenu!

U đakovačkom Centru za socijalnu skrb, prema neslužbenim informacijama Hine, ubijena je dugogodišnja socijalna radnica, 50-godišnja B. P., a pravnik te ustanove 35-godišnji I. P. ranjen je i liječnici se bore za njegov život.

Korisnica doma umirovljenika kazala je kako nije čula pucnjavu te da je vidjela kada su došli naoružani policajci.

Ja sam samo gledala s balkona kada je došla policija. Jedan je bio spreman s pancirkom – rekla je korisnica i kazala kako su nakon toga počeli dolaziti novinari.

Oglasila se i policija – Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je oko 12.10 sati dojavu da je u Centru za socijalnu skrb Đakovo došlo do pucnjave te da se jedan muškarac biciklom udaljio s mjesta događaja.

Prema do sada dostupnim informacijama, jedna djelatnica Centra smrtno je stradala, dok je jedan djelatnik Centra ozlijeđen te je prevezen u Klinički bolnički centar u Osijek, gdje mu se pruža pomoć.

izvor večernji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši