DAVIDOVA, MAJKA TRAŽI DOZVOLU ZA SKUP: “Tog dana bismo se…”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Suzana Radanović majka ubijenog Davida Dragičevića danas je podnijela zahtjev da im se dozvoli da se okupe na trgu u centru Banjaluke…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, petak 12. 07.2019… 19: 39… DAVIDOVA, MAJKA TRAŽI DOZVOLU ZA SKUP: “Tog dana bismo se…”

Veliki skup PRAVDE ZA DAVIDA u Banjaluci, imao bi poodršku iz cijele BiH…

DANAS JE Suzana Radanović majka ubijenog Davida Dragičevića danas je podnijela zahtjev da im se dozvoli da se 21. jula od 18 do 19 sati okupe na trgu u centru Banjaluke u znak pomena na njenog ubijenog sina…

“Tog dana bismo se mirno okupili na Trgu Krajine bez ikakvih obilježja skupa (bez ozvučenja i transparenata) i na prigodnom mjestu bi zapalili svijeće u znak pomena na mog ubijenog sina, a koji je zadnji put viđen upravo na toj lokaciji”, navela je Suzana.

Čitaj još:   MİLE ODBİO SUSRET SA AMBASADOROM...

Ona kaže i da se kao organizator skupa obavezuje da će na adekvatan način, primjenom određenih držača za svijeće, obezbijediti da tom prilikom ne dođe do kapanja svijeća na pločnik ili bilo kog drugog prljanja prostora.

Davidova majka Suzana rekla je da je ovo naša borba i da se moramo boriti za svoju djecu i njihovu budućnost.

Suzana je rekla da procjenjuje da bi na skupu bilo oko 50 ljudi… Veliki skup grupe Pravde za Davida održavao se prvo na Trgu Krajina u Banjaluci. nejada se okppljalo i do deset hiljada ljudi je na Trgu. Protesti su uvijek završeni bez incidenata.

http://iBalkan.net

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *