IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Snimak, strava nesreće na naplatnoj kućici, više ozlijeđenih… (foto/video)

POJAVILA se snimka stravične nesreće na naplatnim kućicama u kojoj je teško ozlijeđeno više ljudi…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, petak 12. 07.2019… 15: 59…  Snimak, strava nesreće na naplatnoj kućici, više ozlijeđenih…

Imali smo poštovanja prema žrtvama, sam trenutak udara ne objavljujemo…

Žena i dijete iz automobila kou kojeg se izrvno zabio BMW izvan su životne opasnosti, dok je muška osoba stabilnije, no i dalje životno ugrožena, doznaje se danas poslijepodne u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava. 

Snimka pokazuje da je automobil marke BMW doletio punom brzinom i zabio se u dva automobila na naplatnim kućicama.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svjedoci, na mjestu nesreće nisu se vidjeli tragovi kočenja. 

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini. Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju vozila. 

Čitaj još:   OMER EF. REDŽIĆ NEMA NAMJERU NAPUSTITI PRIJEDOR: "Ja ne želim da se povučem pred bilo kakvom vrstom pritiska. Imam moralnu, profesionalnu i ljudsku..." (foto, video)

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan. Fotografije s mjesta nesreće pokazuju koliko je udarac trećeg automobila bio silovit. 

U kućici je bila blagajnica, no, na sreću, ništa joj se nije dogodilo.

Vatrogascima je trebalo 45 minuta da iz smrskanog vozila izvuku bračni par s djetetom. Prvi automobil u nizu također je oštećen i od siline udarca odbačen je nekoliko metara unaprijed. 

Na tom istom mjestu u posljednjih pet godina, javlja RTL, dogodilo se već mnogo nesreća, i to zbog ravne ceste koja vodi točno do naplatnih kućica koje, unatoč brojnim upozorenjima, mnogi vozači primijete prekasno ili budu zaokupljeni nečim drugim, primjerice, korištenjem mobitela.

U međuvremenu se priopćenjem o nesreći oglasila policija… 

izvor Jutarnji list

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši