SVI, PRIČAJU SAMO O SINIŠI: Italijani otkrili, šta je prethodilo saznanju o OZBILJNOJ bolesti…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Konferencija će biti održana u popodnevnim časovima…

BOLONJA: Svijet, Crna Hronika, Sport, fudbal, vijesti, subota 13. 07.2019… 12: 59… SVI, PRIČAJU SAMO O SINIŠI: Italijani otkrili, šta je prethodilo saznanju o OZBILJNOJ bolesti…

Proslavljeni as i šef stručnog štaba Bolonje Siniša Mihajlović odlučio je da prekine trenersku karijeru, kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću!

Ovu informaciju prenijela je “Korijere dela Sera”, koja tvrdi da je Mihajlović nedavno uradio detaljne medicinske testove i doktori su ga upozorili da liječenje treba da nastavi sa agresivnim tretmanom.

Isti izvor nije do tančina izneo detalje Mihajlovićeve bolesti, ali prenosi da će se bivši selektor Srbije izdati saopštenjem ili održati konferenciju za medije u subotu, da bi objasnio nastalu situaciju.

Siniša Mihajlović će u 16.30 održati konferenciju za novinare na kojoj će objasniti situaciju vezanu za njegovo zdravstveno stanje koje je po svemu sudeći veoma ozbiljno. 

Čitaj još:   ČEDO JOVANOVIĆ O PROTESTIMA: "Nije to bio nikakav DRŽAVNI UDAR, ubice su vidjele desetine hiljada očeva...

Italijanski mediji sa velikom pažnjom prate slučaj šefa struke Bolonje i nekadašnjeg selektora Srbije, a za sada je bilo samo jedno zvanično objašnjenje.

Mihajlović nije otputovao sa ekipom na početku priprema za predstojeću sezonu, a zvanično je saopšteno da su razlozi simptomi gripa i groznica. 

Na osnovu toga, naloženo je da se urade dodatni testovi, kao i da se počne sa agresivnom terapijom, pošto je stanje veoma ozbiljno… 

Simpatizeri Bolonje očarani su bili Sinišinim učinkom i postojale su najave da će uslijediti produžetak ugovora do 2022. godine, međutim, po nastaloj situaciji Miha će se povući iz fudbala.

Legendarni as Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, najveći dio karijeri proveo je u Italiji, kao igrač, a potom i u trenerskoj ulozi.

Prvi angažman dobio je baš u Bolonji, u sezoni 2008/09. dok je još sjedio na klupama: Fjorentine, bivšeg kluba Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona. Dužnost selektora Orlova obavljao je od maja 2012. do novembra 2013. godine

Čitaj još:   U Italiji od koronavirusa umrla još 651 osoba!!!

Ali, kao što je rečeno, sve će biti mnogo jasnije posle obraćanja javnosti…

izvor   Korijere dela Sera

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši