IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE PRAVO ZLO: Ostanite u kućama večeras…

Ne izlazite vani ako baš ne morate, ove dijelove regije UNIŠTIĆE nevrijeme…

ISTANBUL: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, vijesti, nedelja 14. 07.2019…16: 59…  STIŽE PRAVO ZLO: Ostanite u kućama večeras…

Hidrometeorološki zavod u regionu objavljuju da je danas nešto prije 15 sati hitno upozorenje na jačanje pljuskove, grmljavinu i grad na području srbije i hrvatske…

HMZ navode da se od tada u narednih sat vremena na području Beograda očekuju jaki pljuskovi, grmljavina, lokalno i pojava sugradice i grada.

Prethodno je RHMZ u 13.40 izdao hitno upozorenje na jake pljuskove, grmljavinu i grad za područje Banata i Bačke. U upozorenju za područje Srbije, RHMZ je naveo da se poslije podne, uveče i noću očekuju lokalno obilni pljuskovi, grmljavina i pojava grada, uglavnom u zapadnim, jugozapadnim i centralnim krajevima.

U Beogradu se večeras i tokom noći u pojedinim delovima grada očekuju obilni pljuskovi i grmljavina.

U većem dijelu regiona je na snazi žuti meteoalarm, a na teritoriji Beograda, narandžasti meteoalarm, što znači da su prognozirane opasne vremenske pojave, takvog intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje.

Čitaj još:   POLICIJSKI ČAS OD PETKA DO PONEDELJKA! Vučić saopštio najnovije mjere!

HMZ je inače ranije izdao upozorenje na obilne pljuskove, grmljavinu i grad za danas poslije podne, uveče i tokom noći na teritoriji cijele regije.

Prema prognozama meteorologa, sutra se očekuje promenljivo oblačno i sveže vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od ponedeljka do petka naredne nedelje biće promenljivo i malo toplije uz rijetke pojave kratkotrajne kiše i pljuskova sa grmljavinom, a za naredni vikend 20. i 21. jula, očekuje se stabilizacija vremena…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši