POLICAJAC SE, PREDOZIRAO NA RADNOM MJESTU: Prvo mu spasili život, a onda…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pronašli su ga u stanju pod dejstvima teškog opijata za volanom svog automobila i protiv njega je momentalno pokrenut postupak…

NJU DŽERSI : Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak 15. 07.2019…13: 59…  POLICAJAC SE, PREDOZIRAO NA RADNOM MJESTU: Prvo mu spasili život, a onda…

Metju D. Ilri (29), policajac iz Nju Džersija koji se predozirao heroinom za vrijeme dužnosti, ostao je bez posla, saopštile su tamošnje vlasti.

Ilri je položio zakletvu kao policajac u policijskoj upravi Frenklin u avgustu 2016. godine, istakao je poručnik portparol policijske stanice Filip Rizo. Kasnjie je dobio službu u patrolnoj policiji.

Nakon što su preko radio signala primijetili da se čudno ponaša i nije uspio da adekvatno odgovori na pitanje nadređenih, jedan od policajaca ga je potražio na lokaciji gdje se u tom trenutku nalazio. Pronašao ga je u bunilu u automobilu koji je bio parkiran na lokalnom putu.

Čitaj još:   DARKO: Svega se sjećam, pogledao sam smrt u oči...

Policijski oficir, koji je takođe i medicinski tehničar, utvrdio je da Ilri predoziran heroinom i dao mu je dvije doze Naloksona, leka koji se obično daje pacijentima u takvim slučajeviima.

Ilri je u petak priznao krivicu za posedovanje heroina i vožnju u opijenom stanju.

Kao dio sporazuma o priznanju krivice, Ilri je dobio otkaz, a oduzeta mu je i vozačka dozvola na sedam mjeseci.

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši