IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pijan,upao u dvorište i počeo da REŠETA: Ispalio 29 metaka, pobio pola familije, razlog je sve ZAPREPASTIO…

Nenad Ronić (63) iz Knjaževca ispalio je 29 metaka na muža, sinove i snaju svoje ćerke, bio bijesan zbog…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16. 07.2019… 09: 59…  Pijan,upao u dvorište i počeo da REŠETA: Ispalio 29 metaka, pobio pola familije, razlog je sve ZAPREPASTIO…

Nenad Ronić (63) iz Knjaževca počinio je u nedelju oko 21 sat krvavi pir kada je hicima iz automatske puške ubio zeta Jastreba Asanovića (38) i njegovog sina, a svog unuka, Ivana Ronića (19), dok je teško ranio drugog unuka Bendžamina (15) i suprugu ubijenog Ivana Romanu (20).

Nezapamćeni zločin dogodio se u kući Nenadove ćerke Monike, gdje je ubica došao pošto je čuo da se njegov unuk Ivan, Monikin sin, potukao sa svojim bratom od ujaka.

Nenad je udovac. Ima dvije ćerke i jednog sina. Ćerka Monika živi u Knjaževcu, druga ćerka i sin u Njemačkoj. Kobnog dana iz Njemačke mu je došao sin Siniša sa porodicom. Sinišin sin se potukao s bratom od tetke Ivanom. Deda Nenad je to saznao, dohvatio automat i otišao kod ćerke Monike – kaže komšija Božin Simić i nastavlja:

Nenadu je neko rekao da je Ivan ubio svog brata. Njega je to toliko razbijesnelo, pa je sjeo u auto i otišao do ćerkine kuće, koja se nalazi nekoliko ulica dalje od njegove. Čim je ušao u dvorište, rekao joj je: “Tvoj sin je ubio mog unuka!” Ćerka ga je ubjeđivala da je to laž, ali on je nije slušao. Ponovo je sjeo u auto, otišao kući, uzeo pušku i vratio se kod ćerke. Čim je ušao, počeo je da rešeta po dvorištu. Rođenoj ćerki je ubio muža i sina, dok joj je snaju i drugog sina ranio. Bio je pijan.

Čitaj još:   "DRAŠKO, UBIĆU TE...": Gradonačelnik Banje Luke dobio prijetnje smrću, prijetio mu je sin... (foto)

Saša Asanović, rođak ubijenog Jastreba, kaže da je lokalna policija znala da Nenad ima oružje u ilegalnom posjedu…

Nenad je mene prije desetak godina jurio pištoljem da me ubije. Pokušao je i kolima da me pregazi. Tada, kada me je jurio s pištoljem, pobjegao sam pravo u policijsku stanicu. Sve sam im ispričao, i da je nasilan i da ima oružje. Prijavio sam ga i ništa. Nije mu oduzeto oružje – kaže Saša.

Ispred kuće uhapšenog Nenada Ronića juče je dežurala policija.

Policajci čuvaju kuću da je mi ne bismo uništili! Razbili bismo je, zapalili, kamenovali. Čuli su da ćemo kuću ovog monstruma sravniti sa zemljom, pa je sad obezbeđuju – kažu okupljene komšije. Inače, Nenadovog sina iz Njemačke Sinišu, kao i unuka s kojim se ubijeni Ivan potukao, juče nismo zatekli u kući. Komšije pričaju da su se oni poslije masakra negdje sklonili.

Radomir Pavlović, otac ubijenog Jastreba Asanovića, kaže da su svi znali kakav je Nenad.

Čitaj još:   Tragedija na peronu broj 1: Ima srpski pasoš i dosije u policiji, gurnuo pod voz mlađu ženu...

Moj sin je ubijen, a snajka Romana se bori za život. Svi smo znali kakav je moj prikan Nenad, ja s njim godinama nisam ni govorio. Nenad je uvijek, kad popije, izazivao tuču, nema s kim se nije dokačio. Ko zna koliko je puta dolazila policija zbog njega – priča Pavlović...

izvor Srbijadanas

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši