UŽAS: PERVERZNJAKA I PEDOFILA, razotkrila UNUKA, snimao njenu drugaricu…

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Policija uhapsila starijeg muškarca I.I. osumnjičenog za pedofiliju…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak, 16. 07.2019… 11: 59… UŽAS: PERVERZNJAKA I PEDOFILA, razotkrila UNUKA, snimao njenu drugaricu…

UŽAS u Beogradu: Osumnjičenog PEDOFILA razotkrila UNUKA…

UHAPŠENOM PEDOFILU MU SE Na teret stavlja da je krišom snimao golu drugaricu svoje unuke koja je maljoletna a potom masturbirao nad zabelježenim sadržajem koji je kasnije dijelio drugima, pišu beogradski mediji…

Manijaka je otkrila unuka koja je slučajno zatekla svog dedu kako masturbira gledajući snimak na kome se njena drugarica tušira.

Prema nezvaničnim informacijama, ćerka osumnjičenog se uselila poslije razvoda kod oca, i sa sobom je povela i četiri ćerke.

Čitaj još:   Nemate dovoljno HEMOGLOBINA u krvi, ima vitaminska bomba koja će vam popraviti KRVNU SLIKU... (foto)

Osumnjičeni je navodno postavio kameru u korpu za veš i tako pribavio snimak gole djevojčice, koji je kasnije dijelio preko mreža.

Nakon što je unuka rekli drugarici šta je videla, djevojčica sa snimka rekla je roditeljima da ju je snimio deda njena drugarice.

Zgranuti roditelji odmah su pozvali policiju…

Inspektori su u kompjuteru osumnjičenog perverznjaka našli mnoštvo pedofilskih slika i snimaka, između ostalog, i drugarica njegove unuke.

U toku je veštačenje ostalih snimaka kako bi se utvrdilo da je I.I. koristio prilike da snimi gole i svoju ćerku i unuke.

Takođe, utvrdiće se i s kim je sve I.I. razmenjivao pedofilski materijal…

izvor agencije

https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Komentariši