IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pljuskovi i grmljavina svaki dan do utorka, ali samo u…

Kiša prije podne na sjeveru, pljuskovi po podne na jugu

SARAJEVO: Regija, Putovanja, vijesti, petak, 19. 07.2019… 07: 39… Pljuskovi i grmljavina svaki dan do utorka, ali samo u…

Tokom poslijepodneva umjeren porast naoblake u Bosni može donijeti lokalne pljuskove, ponegdje praćene grmljavinom. Jutarnje temperature od 11 do 17, a dnevne od 24 do 32 °C.

U Bosni i Hercegovini će danas biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, saopštio je FHMZBiH.

Ujutro i prije podne na sjeveru Srbije ponegdje se očekuje kratkotrajna kiša, a poslije podne i uveče lokalni pljuskovi sa grmljavinom u centralnim i južnim krajevima.

Puhaće slab vjetar promenljivog smjera. Najniža temperatura biće od 10 do 19, najviša od 28 do 31 stepena.

U Sarajevu će biti promjenljivo oblačno i uglavnom suho sa dužim sunčanim intervalima. Vhetar slab, promjenljiv. Najniža temperatura oko 19, a najviša oko 29 stepeni.

Čitaj još:   VRIJEME DANAS: U Bosni oblačno, u Hercegovini sunčano, kakvo vrijeme nas očekuje prvih dana naredne sedmice... (foto)

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 26. jula, u većini mjesta zadržaće se suho vrijeme sa dužim sunčanim intervalima. Do ponedeljka biće toplije sa maksimalnom temperaturom u većini mjesta od 30 do 34 stepena.

Kratkotrajni pad temperature za oko pet stepeni, očekuje se u utorak i srijedu, a od četvrtka temperatura će ponovo biti u porastu…

U planinskim predelima, uglavnom na jugu i istoku Hercegovine, lokalni popodnevni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u subotu, a zatim od utorka do kraja perioda, dok je u BiH prolazna kiša moguća u ponedeljak poslije podne…

http://iBalkan.net

Komentariši