IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJVEĆI, SRCELOMAC I RIJALITI ZAVODNIK ULAZI U ZADRUGU 3: Mnogim ženama je SRCE SLOMIO…

Kome li će sad dohakati, sad je isplivala nova informacija…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21. 07.2019… 13: 59… NAJVEĆI, SRCELOMAC I RIJALITI ZAVODNIK ULAZI U ZADRUGU 3: Mnogim ženama je SRCE SLOMIO…

Od kada se završila druga sezona rijalitija spekuliše se o novim učesnicima koji će biti deo treće Zadruge…

Jedini poznati učesnik dosad je bio Stefan Karić, koji se preko društvenih mreža oglasio i priznao da će učestvovati u novoj sezoni.

Međutim, prema saznanjima medija, njemu bi trebalo da se pridruži i jedan od parova koji je obiležio proteklu sezonu – Stanija Dobrojević i Marko Marković.

Njih dvoje su, kako otkriva izvor za jedan nedeljnik, trenutno u pregovorima za ulazak u “Zadrugu 3”, koja počinje u septembru.

Sada je isplivala nova informacija da će jedan od učesnika biti muškarac kog su povezivali sa mnogim ženama, a u pitanju je Filip Đukić.

Podsjetimo, Kija Kockar i Filip Đukić su imali jednu spornu situaciju u kupatilu hotela u “Zadruzi 1”.

Čitaj još:   Jedan RIJAD Bajić, malo za čopor Lavova: Makazice i bijeg za novu titulu Galate... (video)

I Đukić i Kija su negirali da je bilo seksa između njih dvoje, da bi na kraju Đukić rekao da se on ipak dogodio. Kija je do kraja tvrdila da to nije istina.

Sve vrijeme se spekuliše o tome ko će učestvovati u trećoj sezoni rijalitija Zadruga, a još niko provjereno ne zna ko ulazi u Bjelu kuću…

POŠTO SE Jedino javno oglasio Stefan Karić i priznao da će biti jedan od učesnika. Spekuliše se o tome da će mu se pridružiti i Bojan Tomović, Ivana Stamenković Sindi, Milikica, prva komšinica Ane Korać, Karađorđe Subotić, Vladimir Adžić, brat Dare Bubamare, Gabrijela Pejčev i drugi…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši