IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SPLIT: Francuz se bori za život, uhvatio lopova u krađi, ovaj ga izbo nožem…

U SPLITU se rano jutros dogodio novi napad nožem na Bačvicama…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 22. 07.2019… 15: 59… SPLIT: Francuz se bori za život, uhvatio lopova u krađi, ovaj ga izbo nožem… 

Policija je jutros izvijestila kako je 31-godišnji državljanin Francuske napadnut na Bačvicama i zbog teške tjelesne ozljede zadržan u bolnici na liječenju.

Htio uhvatiti lopova, ovaj ga izbo: Prema prvim informacijama 31-godišnji Francuz se oko pet sati sa svojim 24-godišnjim prijateljem i sunarodnjakom kupao na Bačvicama kada je opazio nepoznatog muškarca koji im preturao po stvarima.

Kako bi ga spriječili da im nešto ukrade 31-godišnjak je izašao iz mora, no tada mu je nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu u prsa. 

O događaju je policiju izvijestila liječnička ekipa Hitnog kirurškog prijema KBC Split gdje je ozlijeđeni Francuz zatražio liječničku pomoć. Turistima je lopov ipak uspio ukrasti novčanik, a policija ističe da traga za počiniteljem.

Čitaj još:   HOROR: Potvrđeni identiteti ubijenih u nezapamćenom masakru na splitskim ulicama... (foto i video)

Prije par dana na Bačvicama izbodeno četvero ljudi: Podsjetimo, u noći s četvrtka na petak na Bačvicama muškarac je nožem izbo četvero ljudi u noćnom klubu.

Izboden je pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti te još trojica.

Također je 49- godišnji interventni policajac je teško ozlijeđen, a dvojica hrvatskih državljana u dobi od 36 i 37 te 23-godišnji državljanin Australije su lakše ozlijeđeni, kao i 42-godišnji napadač nad kojim su policajci morali upotrijebiti suzavac pri uhićenju…

izvor Index.hr

Komentariši